KI MENTI MEG A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT?

loading...

KI MENTI MEG A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT?

Email


Ide jutottunk…Az alábbi felhívást Balogh Béla, a Koppány csoport vezetője tette közzé.

 

OLVASD VÉGIG, MERT A felhívás után egy FONTOS kérdés a „deviza”-károsultakhoz!
 

Íme, Balogh Béla felhívása:

ISMÉT HŐSÖKKÉ VÁLUNK VAGY TORT ÜLÜNK HONFITÁRSUNK BUKÁSÁN?

(Én abban is benne vagyok. Te hozod a húst én meg a káposztát, a fűszer maga az, akit kilakoltatnak)

Ha addig is élünk nem hagyjuk honfitársainkat elveszni. Számít, hogy deviza (seviza) vagy rezsitartozás miatt akarnak valakit kilakoltatni? NEM.

Mi Koppányosok egy emberként ott vagyunk minden tagunkért. Mutassuk meg végre, hogy több százan kiállunk az életünkért. Hagy lássák és hagy tanuljanak a végrehajtók, hogy legyen döntési képességük, a Koppányosokkal nem lehet szórakozni. Emlékeztek Tündi esetére és a sok más többire? Amikor Pólóba bement a végrehajtóhoz és nem tartotta meg a kilakoltatást.

Sokan kell lennünk és sort kell állnunk, hogy bármennyi rendőrt vezényelnek ki a kedvük is elmenjen, hogy újat húzzanak velünk!

Ez a hivatásunk. Erre tettük fel az életünket. Erzsébet megígérte, hogy belép a Koppány csoportba. Nem kell harcolni ezt, ígérem csak legyünk elegen.

Szerdán lesz a kilakoltatás, ha addig nem tudom megállítani egyéb módon.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Időpont: 1139 Budapest Üteg utca 23 fsz. 8. Órát nem írtak a kilakoltatási papírra (alaki hiba), de mi ott leszünk 8 órától.

Ha százan jöttök, 200 rendőrt kell mozgósítaniuk. Ha Háromszázan, képtelenek ennyi rendőrt kiállítani, inkább lefújják. Csak rajtatok múlik megmentünk egy élet vagy sem.

KIAKAR HŐS LENNI, HOGY A SOK HIBÁNKAT ELLENSÚLYOZZUK A JÓ ISTENNÉL? – Balogh Béla.

Ne szépítsük a dolgot! Mondjuk ki nyíltan, hogy általunk, mint választók által parlamentbe juttatott pártok tették ezt a Magyar néppel. Valójában ezek a pártok állnak a nép, és a kifosztó bankárok között.
A „devizás” törvényeket a bankok és az MNB érdekében írták, az általunk fizetett rendőrséget pedig ellenünk, az átvert károsultak ellen használják fel a kilakoltatásoknál.

A jelenlegi parlamenti pártok kivétel nélkül bankcsicskák.

 

A károsultaknak ebben a rendszerben nem maradt más lehetőségük, mint egyetlen, hatalmas táborba szerveződni, szakértőkből álló kabineteket létrehozni (egészségügyi, gazdasági, honvédelmi…stb.) elkészíteni a választási programot, és nagy, egységes pártként elindulni a választásokon.

loading…


Felelősségre kell vonni a bankárokat, kártérítést kell (akár törvények által) kikényszeríteni a károsult családoknak, ehhez pedig el kell taposni azokat a bankokat védő pártokat, akik saját népük ellen törvénykeznek!

Az alap már megvan! Az NCK segítené az egyéges párt szervezését, indulását! Te részt vennél ebben? Segítenéd a működését?

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...

Email
loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás