Kilakoltatás élőben – hajnalban érkeztek a rendőrök.

Kilakoltatás élőben - hajnalban érkeztek a rendőrök.
loading...

Kilakoltatás élőben – hajnalban érkeztek a rendőrök.

Kedd hajnalban kilakoltatás kezdődött Soroksáron. Az N1TV élő videójából látható volt, hogy jelentős rendőri készültség mellett vették el otthonát egy nőtől.


 

Az asszony a Merkantil bankkal volt szerződésben, mígnem hónap elején tájékoztatták arról, hogy 25-én hajnalban kilakoltatják. A bírósági végrehajtó által küldött levélben előre jelezték, hogy kérvényezték a XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitányság négyfős biztosítását, de végül ennél többen érkeztek.A kilakoltatáson látni lehetett többek között Bereczki Miklós helyi jobbikos politikust is. Az eseményekről később bővebben is beszámolunk.

Egyébként úgy tudjuk, hogy a kilakoltatott hölgy még a fia hamvait tartalmazó urnát sem vihette magával a házból, amire a végrehajtás egy mindössze 400 ezer forint körüli, már törlesztett tartozás miatt indult meg.

loading...

A kilakoltatási moratórium április végén lejárt, így újra veszélybe került több tízezer magyar család otthona. Az Országgyűlés májusban tárgyalhatott volna a kilakoltatásokról, de a kormánypártok bojkottálták az ülést.

Mi több: ugyan a moratórium április 30-án járt le, valójában a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara szerint az idei évben a tiltás alatt is lezajlott 114 kilakoltatás.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Annak ellenére, hogy a kormánypártok szerint a devizahiteles válságot sikerült felszámolni, valójában az elmúlt három évben közel tízezer kilakoltatás zajlott le Magyarországon.

A EBRD-paktumnak köszönhetően pedig abban is biztosak lehetünk, hogy a kormány nem tervez további, bankokkal szembeni otthonvédelmi lépéseket.

loading…


Read previous post:
A szerződés semmis, arra nem lehet követelést alapítani!
A szerződés semmis, arra nem lehet követelést alapítani!

A szerződés semmis, arra nem lehet követelést alapítani! "..A Hpt. 203 & (6) bekezdése szerint olyan lakossági ügyféllel kötött szerződés...

A BANKOK EGYOLDALÚ ÁRFOLYAMISMERETE JOGHATÁSÁRÓL CSÖND VAN!
A BANKOK EGYOLDALÚ ÁRFOLYAMISMERETE JOGHATÁSÁRÓL CSÖND VAN!

A BANKOK EGYOLDALÚ ÁRFOLYAMISMERETE JOGHATÁSÁRÓL CSÖND VAN! "..Aki úgy köt tartási szerződést, hogy csak ő mint eltartó tudja, hogy az...

Close