AKIK A “DEVIZA”-HITELBE BELEHALTAK.

AKIK A "DEVIZA"-HITELBE BELEHALTAK.

AKIK A "DEVIZA"-HITELBE BELEHALTAK.

[good_old_share]


Egy megtört, gyilkos „deviza”-hitelbe belerokkant édesanya esete. Ez egy eset a sok ezer közül. Értük melyik bankár, vagy politikus vállalja a felelősséget?



Sajnos van ilyen…Én tudom. A férjem is öngyilkos lett 2015-ben.

Mi 4-millió forintot vettünk fel svájci alapú deviza..3.8 kifizettünk és még 8-millióval tartozunk.

A családomat tönkre tették…..A gyermekem a férjem halála után 3-hónapra rá cukorbeteg lett. A családi pótlékot az özvegyi és az árvaságit is zárolta a végrehajtó.

A fizetésem 30% vonják….És ennek fejében árverezik a házunkat!!!!

Mondom én!!!!!!!! Hol itt az igazság???

Nem nýaralni mentünk belőle……csaķ a házunķat újítottuk fel! Hozzáteszem a OTP szépen levezette nekünk az évek során mennyi lesz a legmagasabb törlesztőnk….35000ft…..erre a 3×!!!!

És kihez forduljak? Hisz enni valóra se marad nem hogy ügyvédre……..Kérdem én…!

A gyerekem tovább tanulását hogyan oldjam meg?

KÖSZÖNÖM A MAGYAR ÁLLAMNAK tönkre tette a családunkat és elvett mindenünket.



DE A BECSÜLETÜNKET AZT SOHA NEM VEHETI EL!!!!!! Tisztelettel……egy megtört anya…

Forrás: Pomázi Civil Politikai és Közérdekű Fórum.

Vajon meddig zsigerelhetik, kínozhatják még a Magyar embereket?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM