KILAKOLTATÁS EGY RENDŐR SZEMÉVEL.

KILAKOLTATÁS EGY RENDŐR SZEMÉVEL.

KILAKOLTATÁS EGY RENDŐR SZEMÉVEL.

[good_old_share]


A nemrégiben megjelent „A MAGYAR RENDŐRSÉG SEGÍTETT EGY 3 GYERMEKES CSALÁDOT AZ UTCÁRA DOBNI!” című cikk nagy port kavart.

 

Rengeteg megosztás mellett több hozzászólás is érkezett a cikkhez. Többek között olyan személytől is, aki azt állítja magáról, hogy rendőr, vagy rendőr volt. A kilakoltatás kapcsán írta le a cikk alatt a tapasztalatait, gondolatait.Kíváncsiak lennénk arra, hogy más rendőrök hogy élik meg az ilyen helyzeteket.

Íme az írása:

 

Azzal kezdem, felvezetőmből az egyes szám első személyt magára ne vegye az, akinek nem inge!

Csak gratulálni tudok a hírportálnak. Nagyszerű tartalom, pont megfelelő a magyar-nép értelmi szintjéhez (tisztelet a kivételeknek). (Köszönjük, értjük a szarkazmust. Szerk.)

Mellesleg megindokolja miért helyes Orbán Viktor azon döntése, hogy a zsaruk rohadjanak meg havi 140.000 ft bruttóból, elveszi a túlórapénzüket. Dögöljenek meg, ha úgy hozza a feladat.

A nyomait is tüntessük el annak az érzésnek, ami a rendőrt embernek véli. Olyan embernek, aki az élete kockáztatásával a nagy semmiért végzi nem munkáját, hanem hivatását. Amire felesküdött!

Orbán Viktor is felesküdött. A rendszerváltáskor felesküdött rá, hogy amíg ő hatalmon van, amíg beleszólása van a közéletbe, a rendőr helye a sarokban!

Ez az Orbán Viktor (maradva a posztnál) családok ezreit rakja utcára és kire haragszik a magyar? Persze hogy a rendőrre!

Leírok nektek valamit. Voltam kilakoltatás kapcsán hasonló helyzetben zsaruként. Télvíz idején rakták ki a családot. Bútorokat a ház elé, anyukát a ház előtti padra, a gyerekeket meg állami gondozásba.Tudjátok milyen érzés ezt a rendszer fogaskerekeként megélni zsaruként?

Honnan tudnátok, ugyan már! Hiszen ti azonnal leszerelnétek, igaz?

Ti azonnal leszerelnétek, visszafizetnétek a szerződés által aláírt kiképzésetekre költött milliókat, és újraterveznétek az életeteket az addigi egzisztenciátokat felrúgva. Mert ti jó emberek vagytok.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A rendőr meg egy olyan selejt, aki azért ment rendőrnek, hogy családokat rakjon az utcára.

Én sokáig úgy voltam ezzel az egésszel, hogy összekötnék minden politikust párthovatartozástól függetlenül és behajítanám őket a Dunába! Aztán rájöttem, nem a politikusokkal van a gond. Hiszen ők nem mások, mint népük óhajának megtestesítői.

Elgondolkodtatok már rajta, amikor ti olyan nagyszerű emberek vagytok, olyan tisztán látók, olyan filozófusok, mint azok a politikusok, akiket imádtok, akikért képesek vagytok anyátokkal, szüleitekkel is össze veszni, ha jönnek a választások, miért is olyan ocsmány a világ amiben éltek?

A rendőr miatt, mi?! Köszönöm, hogy olvastál. Kobra.

A videóhoz több hozzászólás is érkezett. Hozzászólások a videó alatt!A fenti fideóhoz valaki ezt írta: A felügyeleti szervek, a képviselők, a miniszterek hol voltak?????? Miért hagyták és miért nem rendezték azóta sem????? A történelemben az évszázad csalásaként fog bevonulni, az biztos!

Ez van akkor, ha a csalást nem tekintjük bünnek. Erröl szól pl. a marketing, ami iskolában tanitott hazudás magasiskolája. A devizahitel nevü csalás pedig idegesitöen nagyra sikerült, ahol már mindenki érzi, hogy itt valami nagyon nincs rendben. Hát el kellene mostmár akkor dönteni, jó késön, hogy a csalás bün, vagy sem. Ha bün akkor ne tedd, ha nem bün, akkor pedig hajrá, tolj ki a másikkal szabadon ahogyan eddig is. És akkor aztán tényleg sz..rá megy minden.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM