KILAKOLTATÁS EGY RENDŐR SZEMÉVEL.

KILAKOLTATÁS EGY RENDŐR SZEMÉVEL.

KILAKOLTATÁS EGY RENDŐR SZEMÉVEL.

[good_old_share]


loading...

A nemrégiben megjelent „A MAGYAR RENDŐRSÉG SEGÍTETT EGY 3 GYERMEKES CSALÁDOT AZ UTCÁRA DOBNI!” című cikk nagy port kavart.

 

Rengeteg megosztás mellett több hozzászólás is érkezett a cikkhez. Többek között olyan személytől is, aki azt állítja magáról, hogy rendőr, vagy rendőr volt. A kilakoltatás kapcsán írta le a cikk alatt a tapasztalatait, gondolatait.Kíváncsiak lennénk arra, hogy más rendőrök hogy élik meg az ilyen helyzeteket.

Íme az írása:

 

Azzal kezdem, felvezetőmből az egyes szám első személyt magára ne vegye az, akinek nem inge!

Csak gratulálni tudok a hírportálnak. Nagyszerű tartalom, pont megfelelő a magyar-nép értelmi szintjéhez (tisztelet a kivételeknek). (Köszönjük, értjük a szarkazmust. Szerk.)

loading...

Mellesleg megindokolja miért helyes Orbán Viktor azon döntése, hogy a zsaruk rohadjanak meg havi 140.000 ft bruttóból, elveszi a túlórapénzüket. Dögöljenek meg, ha úgy hozza a feladat.

A nyomait is tüntessük el annak az érzésnek, ami a rendőrt embernek véli. Olyan embernek, aki az élete kockáztatásával a nagy semmiért végzi nem munkáját, hanem hivatását. Amire felesküdött!

Orbán Viktor is felesküdött. A rendszerváltáskor felesküdött rá, hogy amíg ő hatalmon van, amíg beleszólása van a közéletbe, a rendőr helye a sarokban!

Ez az Orbán Viktor (maradva a posztnál) családok ezreit rakja utcára és kire haragszik a magyar? Persze hogy a rendőrre!

Leírok nektek valamit. Voltam kilakoltatás kapcsán hasonló helyzetben zsaruként. Télvíz idején rakták ki a családot. Bútorokat a ház elé, anyukát a ház előtti padra, a gyerekeket meg állami gondozásba.Tudjátok milyen érzés ezt a rendszer fogaskerekeként megélni zsaruként?

Honnan tudnátok, ugyan már! Hiszen ti azonnal leszerelnétek, igaz?

Ti azonnal leszerelnétek, visszafizetnétek a szerződés által aláírt kiképzésetekre költött milliókat, és újraterveznétek az életeteket az addigi egzisztenciátokat felrúgva. Mert ti jó emberek vagytok.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A rendőr meg egy olyan selejt, aki azért ment rendőrnek, hogy családokat rakjon az utcára.

Én sokáig úgy voltam ezzel az egésszel, hogy összekötnék minden politikust párthovatartozástól függetlenül és behajítanám őket a Dunába! Aztán rájöttem, nem a politikusokkal van a gond. Hiszen ők nem mások, mint népük óhajának megtestesítői.

Elgondolkodtatok már rajta, amikor ti olyan nagyszerű emberek vagytok, olyan tisztán látók, olyan filozófusok, mint azok a politikusok, akiket imádtok, akikért képesek vagytok anyátokkal, szüleitekkel is össze veszni, ha jönnek a választások, miért is olyan ocsmány a világ amiben éltek?

A rendőr miatt, mi?! Köszönöm, hogy olvastál. Kobra.

A videóhoz több hozzászólás is érkezett. Hozzászólások a videó alatt!A fenti fideóhoz valaki ezt írta: A felügyeleti szervek, a képviselők, a miniszterek hol voltak?????? Miért hagyták és miért nem rendezték azóta sem????? A történelemben az évszázad csalásaként fog bevonulni, az biztos!

Ez van akkor, ha a csalást nem tekintjük bünnek. Erröl szól pl. a marketing, ami iskolában tanitott hazudás magasiskolája. A devizahitel nevü csalás pedig idegesitöen nagyra sikerült, ahol már mindenki érzi, hogy itt valami nagyon nincs rendben. Hát el kellene mostmár akkor dönteni, jó késön, hogy a csalás bün, vagy sem. Ha bün akkor ne tedd, ha nem bün, akkor pedig hajrá, tolj ki a másikkal szabadon ahogyan eddig is. És akkor aztán tényleg sz..rá megy minden.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
CSALÁDOK ÉVE KILAKOLTATÁSOKKAL, RENDŐRSORFALLAL.
CSALÁDOK ÉVE KILAKOLTATÁSOKKAL, RENDŐRSORFALLAL.

CSALÁDOK ÉVE KILAKOLTATÁSOKKAL, RENDŐRSORFALLAL. [good_old_share] A magyar kormány ismét megmutatta, mennyire erős és büszke. Komoly rendőri jelenlét mellett lakoltattak ki...

DEVIZAHITELES HOLOKAUSZT.
DEVIZAHITELES HOLOKAUSZT.

DEVIZAHITELES HOLOKAUSZT. [good_old_share] Érdemes végignézni mindenkinek. Oszd meg, hogy minél többen láthassák!   Köszönjük Stregova Erzsébetnek, hogy elkészítette ezt a...

Close