KÁSLER ÁRPÁD: MEGPIHENNI…

KÁSLER ÁRPÁD: MEGPIHENNI...

KÁSLER ÁRPÁD: MEGPIHENNI…

Az elmúlt öt évben mindent feláldoztam a közös ügyért, a közügyért. Családot, pénzkeresetet, horgászatot, mindent. Három éve nem voltam horgászni, pedig a Fehér-Körös a kert végében folyik. Folyik mert folynia kell. Sajnos az emberek keze között is elfolyt a lehetőség, lehetőség a változásra, lehetőség egy becsületesebb, tisztességesebb élet megteremtésére.


loading...

Nem is akarom véleményezni azokat az adósokat, akiknek az ügyét vitte a BAÉSZ és jónéhány esetben elértük a végrehajtás felfüggesztését, majd amikor ezeknél az embereknél rákérdeztem, hogy kire szavaztak, naiv őszinteséggel ismerték be, hogy a DK-ra, Fideszre, Jobbikra. Ez számomra elmekórtani eset, de az is lehet, hogy én nem látom jól. Mint ismeretes, a BAÉSZ az országgyűlési választások után tartott egy közgyűlést és az ott megjelentek úgy döntöttek, hogy a BAÉSZ a továbbiakban nem lát el jogi képviseletet deviza ügyekben, mert a tagok akiknek elláttuk az ügyét (tisztelet a nagyon kevés kivételnek) felhalmoztak irányunkban több mint nyolc millió forint elmaradást tagdíjakból és képviseleti díjakból. Ezért kellett nekem több mint négy és fél millió forintot saját tőkéből betenni a BAÉSZ-ba, hogy működni tudjon. Na ennek van most vége.

Azóta rengeteg sok kétségbeesett telefonhívást kapok, hogy most mi lesz? Erre a kérdésre szoktam kérdéssel válaszolni, hogy kire szavazott. A válaszadás  után elmondom, hogy mi lesz, menjen a tisztelt adós a DK-hoz, a Jobbikhoz és legfőképp a Fideszhez, mert az nem megy, hogy tőlünk várja a megoldást, de cselekvési joggal nem hatalmaz fel, hanem azt ruházza fel aki eddig is kifosztotta, ez számomra elmebajt jelent, így segíteni nem tudunk.

A közeljövőben még elmegyek a Kúria tárgyalásra, ez ha nem tévedek június 3-án lesz. Addig is és azután is azon leszek, hogy kiürített állapotban, nyitott ajtóval hátrahagyom azt a házat, amelyet 14 millió forint készpénzért vettem és még 5 millió forint készpénzzel felújítottam, majd ezután behiteleztem, hogy néhány családnak megélhetést biztosító vállalkozásba kezdjek és minden adót határidőre ezután befizethessek. De mindez a magyar államot nem hatotta meg túlságosan, mert jogállami kereteket nem biztosított számomra, hogy egy bűnöző csaló bankár ki ne foszthasson, hogy a Ptk, a Hpt, a számviteli törvény valamint a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló törvényt betartassák a köztörvényes bűnöző bankárral, az ügyésszel és bírával, hogy a magyar társadalmat eláruló jogászokat ne is említsem (tisztelet a kivételnek) mert ők tanulták ki a jogot az adófizetők pénzén és ők lettek volna hivatottak őrködni és hangosan kiabálni a megtörténteket látva, de hallgattak és hallgatnak mindmáig, sőt ahol lehet még ők is kifosszák a kifosztottakat. Ezért lett volna ránk szükség, hogy visszaállítsuk a természetes egyensúlyt.

Új otthont teremtek a családomnak, nem először és ki a megmondhatója, hogy vajon utoljára-e. Három hónapon belül beköltözhető lesz az új otthonunk, egy 70 éves kicsi parasztház egy kis faluban. A Gyulai házat hátrahagyom a bűnözöknek mert az emberek elvesztették a csatát. Számomra felfoghatatlan oknál fogva, azok akik tőlem, tőlünk várták a megmentésüket Gyurcsányra és Orbánra szavaztak. Ezek után, hogy ők miként menekülnek meg tényleg nem tudom. Lehet, hogy örülni fognak az eszközkezelőnek, hogy bérlők lehetnek a saját tulajdonukban, először egy jelképes összegért majd fel fogják azt emelni amíg bele nem gebednek, mert hogy felfogják, az biztos. Számomra soha egy percig sem volt ez opció, mert van méltóságom, szembe akarok tudni nézni magammal minden reggel és este. Mert bennem van még erő a harchoz, mert az igazság mindennél fontosabb és nem fogom hagyni, hogy akinek egyik keze kifoszt, a másikkal úgy tegyen mintha segítene, miközben megalázna azzal.


loading...

Ez a háború hosszabb lesz mint gondoltam, de mint eddig is, rajtam nem fog múlni. Erőn felül teljesítettünk, erőn felül képviseltük a közügyet, de a közösség közönnyel honorálta azt. Levontuk a következtetéseket, ebből meghozzuk a legjobb döntéseket és harcolunk tovább. Fel fogjuk építeni a pártot még jobban, lehetséges szövetségesekkel tárgyalunk, tagjainkat és önmagunkat képezzük. Ezzel fog eltelni a következő négy év.

De mint az elején írtam, az elmúlt öt év után, a következő két-három hónapban én kevésbé leszek szem előtt, rendbe kell tennem a családi fészket. 4-5 nap van hátra a kis Keve megszületéséig, iparkodnom kell, mert eddig a kis családomat is a közügy mögé helyeztem, van mit bepótolnom. Tehát ez a nyár közszereplés szempontjából erősen visszafogott lesz, mindennapos cikket senki se várjon tőlem, de azzal zárom soraimat, hogy sohasem adom fel, HARC A VÉGSŐKIG, mert a Haza Nem Eladó.

Köszönet minden ránk szavazónak, de legfőképp mindazoknak a csodálatos embereknek akik erőn felül, hatalmas áldozatot hoztak a magyarokért, az országért, a törvények betartatásáért, egyszóval a közösségért. Boldog vagyok, hogy megismerhettem és sohasem hagynám cserben őket, ez a csapat erős és erősödni fog, a teljes győzelemig. – Kásler Árpád

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
JÖHET AZ ELSŐ KÉSZPÉNZMENTES ORSZÁG.
JÖHET AZ ELSŐ KÉSZPÉNZMENTES ORSZÁG

Jöhet az első készpénzmentes ország Izrael lehet az első olyan ország, ahol a készpénzt teljesen kiiktathatják a gazdaságból - írja...

JÖHET A "DEVIZA"-"HITELES" CSOMAG ?
JÖHET A “DEVIZA”-“HITELES” CSOMAG ?

Választások előtt jöhet a devizahiteles csomag Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára szerint a politikai elit mára visszaszerezte a pénzügyi...

Close