A BANK ÉS A PBT. NEM MER PÉNZÜGYI SZAKEMBERREL EGYÜTT SZÁMOLNI!

A BANK ÉS A PBT. NEM MER PÉNZÜGYI SZAKEMBERREL EGYÜTT SZÁMOLNI!

A BANK ÉS A PBT. NEM MER PÉNZÜGYI SZAKEMBERREL EGYÜTT SZÁMOLNI!

[good_old_share]


A bank és a Pénzügyi Békéltető testület is mindent elkövet annak érdekében, hogy egy pénzügyi szakember ne szembesíthesse őket az igazsággal.Nagy kérdés az, hogy a nyilvánvaló tények és adatok elhallgatását, szőnyeg alá söprését meddig lehet még folytatni.

Természetesen az is kérdés, hogy az illetékes hatóságok ilyenkor hol vannak, és hivatalból miért nem teszik a dolgukat….Az ügyfél csak az igazát akarja számításokkal bizonyítani. De erre sem a bank, sem pedig a PBT nem akar esélyt adni.

Ez Magyarország, egy „független jogállam”…

 

Járvás Éva: PBT-n:

Indítványozom, hogy a bank tegye lehetővé, hogy a kölcsönszámítást egy általa kijelölt saját pénzügyi szakemberével tárgyalhassam meg, mivel a jogász nem képzett ezen a téren, és így szakmailag, pénzügyileg nem releváns a véleménye.

Nem látom értelmét. – mondta a bank jogásza.

PBT reakcióját nem írom le, mindenki ismeri.
Nos, akkor majd látja a kárát a bankja. Esélye volt, hogy a kamatokat megtartsa, most már elvesztette ezt az esélyt. – Járvás Éva.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM