Kásler Árpád levele Orbán Viktorhoz

loading...

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

A mai napon eltemettek Gyulán egy középkorú férfit, a devizahitelnek nevezett csalást és annak következményeit nem tudta feldolgozni, önkezével vetett véget az életének. Nemrégen a fiatal húga lett öngyilkos ugyanezen okból.

Miniszterelnök úr! Önnek öt gyermeke van, Ön hamarabb volt apa mint miniszterelnök. Hogyan éli meg, hogy más  gyermekei azért maradnak árván mert az Ön miniszterelnöksége alatt sem vizsgálták ki az évszázad csalását?

Az emberek tudják, hogy ki vannak rabolva, de azt hiszik hogy erre a törvények lehetőséget adnak és a magyar ember törvénytisztelő, éppen ezért nem lángolt fel még egyik bank sem. De miniszterelnök úr, a hatályos törvények nem teszik lehetővé azt, amit Önök, a bankárok, a közjegyzők és a végrehajtók művelnek Magyarország lakosságával.

Május 24-én egy bírósági tárgyaláson azt mondta a bíró az adósnak, hogy mindegy az, hogy milyen jogcímen van tartozása a lényeg hogy tartozik. Miniszterelnök úr, Önök és elődeik, Gyurcsány és Bajnai, hogy a többit ne soroljam, ide süllyesztették a jogrendet azáltal, hogy köztörvényes bűnözőknek falaznak, Önök megbuktatták a Magyar Köztársaságot.

Ha az emberek felismerik azt, hogy a törvényeket megszegve fosztották ki őket, és tették földönfutóvá vagy kergették öngyilkosságba, bosszút fognak állni. Az a hajsza amit a náci-vadász zsidók csináltak a nácik levadászására, semmi volt ahhoz képest amit az emberek fognak elkövetni a családtagjaik megbosszulásáért.

loading...

Kérem biztosítsanak lehetőséget, hogy a parlamentben feltárjam Önök előtt a bizonyítékokat, amelyeket az ügyészségek nem hajlandóak kivizsgálni, bűnpártolást követve el a legfőbb ügyésszel az élen. Ha ezt nem teszik meg akkor követelem, hogy állítsanak törvényszék elé rágalmazásért és a jó hírnév megsértéséért, ott fogom bebizonyítani, hogy Önök nagyszámú emberélet közvetett kioltásáért és felmérhetetlen anyagi károkozásért felelősök. Önök gyilkosok!

Kásler Árpád

​Forrás: kaslerarpad.hu

Read previous post:
Közérdekű pereket kényszerből az Európa Bíróságon kezdeményezek!

KÖZÖS ÉRDEK! KÉRJÜK AZ ERKÖLCSI TÁMOGATÁST, KÉRJÜK A MEGOSZTÁST.A NYILVÁNOSSÁG EREJÉVEL! (letölthető dokumentumok a lap alján!) Közérdekű pereket kényszerből az...

Milliókat kapnak vissza a bank ügyfelei

A hitelintézeti törvényt megsértve új díj bevezetésével terhelte tovább a tranzakciós illetéket ügyfeleire a KDB Bank Zrt., a PSZÁF tízmilliós...

Close