MÉLYPONTON A BIZALOM – SOHA TÖBBET DEVIZAHITELT

MÉLYPONTON A BIZALOM - SOHA TÖBBET DEVIZAHITELT

Az MNB statisztikái szerint mélypontra zuhant a rögzített törlesztési árfolyamú devizahitel-szerződéskötések száma. Hiába az árfolyamgát és a devizahitelesek kimentését hirdető hazug propaganda, az emberek bankokkal és a kormánnyal szembeni bizalma is mélyponton van.[cn-social-icon]

Idén február óta már minden hónapban tízezer alatt volt az újonnan megkötött szerződések száma, ami októberre már 209-re csökkent. A felkínált kétféle árfolyamgát konstrukció ellenére az emberek szerencsére egyre kevésbé hajlandók eladósodni, devizában pedig végképp nem.

Nem is olyan régen Magyarországon még egy olyan rendszer volt, amiben – igaz, hosszú évek munkájából,- de munkabérből otthonhoz lehetett jutni. Dologtalanság esetenként volt, de munkanélküliség nem. Volt létbiztonság, volt törvény, rend és tisztes, kiszámítható jövő. Ezt a rendszert módszeresen szétzúzta egy törtető demokrata kisebbség, akinek nyugaton diplomát hamisítottak, öltönyt varrattak, majd kapitalistának felkenve olcsón megvették tőlük a szándékosan e célból kezükre játszott állami vagyont.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.Ma nincs munkabérből saját otthon, csak egy kivételezett kisebbség számára. Az emberek nem saját otthonaikban, hanem hitelek árnyékában laknak. Mára egy olyan rendszerben élünk, ahol lelki-szellemi prostitúció nélkül nincs se otthon, se biztos megélhetés. Otthon helyett hitelszerződések vannak, soha véget nem érő törlesztéssel, és amikor az ügyfél már nem bírja tovább, – akkor kilakoltatással.Szerencsére egyre több jel mutatkozik arra, hogy az emberek papírok és azonnali, olcsó kölcsönök helyett újra otthont, biztos megélhetést akarnak. Zárul a kör, a hitelintézetek számára megszűnik a piac, – és bár egyelőre még nem tudják, hogyan alkalmazkodjanak mindehhez, majd szép lassan rájönnek, hogy ehhez már sehogy nem fognak alkalmazkodni.

Az emberek lassan ugyan, de megtanulták a kapitalizmus leckéjét.

Fenyvesi Áron [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM