KACSA A “DEVIZAHITELEK” PIACI ÁRFOLYAMON TÖRTÉNŐ FORINTOSÍTÁSA

KACSA A "DEVIZAHITELEK" PIACI ÁRFOLYAMON TÖRTÉNŐ FORINTOSÍTÁSA

Mivel a „deviza”- hitelek kapcsán hosszú évek óta sok százezer család várja a tisztességes és végleges megoldást, ezért nem lehet csodálkozni azon, hogy egyre türelmetlenebbek az átvert és megkárosított családok. Tartalékaikat –  (ha egyáltalán voltak), teljesen felélték, jelenleg komolyan nélkülöznek azért, hogy fizessék azoknak a bankoknak az uzsoráját, melyek esetében a Kúria is kimondta a tisztességtelenséget.

Kósa Lajos szerint: Kacsa a devizahitelek piaci árfolyamon való forintosítása

Cáfolta a Fidesz ügyvezető alelnöke azokat az értesüléseket, melyek szerint a kormányzat piaciárfolyamon váltatná át a devizahiteleket.

Kósa Lajos a Hír TV Magyarország élőben című műsorában kacsának nevezte az erről szóló híreket.– Hogyha segíteni akarunk a devizahitel-csapdába becsalt embereken, meg a forinthitelcsapdába becsalt embereken, s megnézzük, hogy a két csoport közötti pozíció milyen, akkor a piaci árfolyam a devizahiteleseket olyan mértékben hozná lehetetlen helyzetbe, hogy amit eddig adtunk segítséget, annak semmi értelme nem lenne, nem is ez a szándék, nem is hallottam erről, tehát ez valószínűleg kacsa – hangsúlyozta Kósa Lajos.A Kósa lajossal készült teljes interjú itt:Szólj hozzá

Hozzászólás