DEVIZAHITEL-BEINDULT AZ EMBERI ÉLETEK MENTÉSE.

DEVIZAHITEL-BEINDULT AZ EMBERI ÉLETEK MENTÉSE.

DEVIZAHITEL-BEINDULT AZ EMBERI ÉLETEK MENTÉSE.

[good_old_share]


Aki a cím olvasásakor azt hitte, hogy a Magyar kormány részéről indult az utcára dobott családok miatti mentőakció, az nagyot téved.

 

A kormány inkább a bankokat menti. Az sokkal egyszerűbb.Csak a banki lobbicsoport által megírt törvényeket kell megszavazni, és minden sínen van. Nem agysebészet.

Az viszont tiszteletreméltó, hogy civilek önzetlenül, a bajbajutott embertársaik megsegítésére tesznek erőfeszítéseket.

Ilyen ember Dorogi Gabriella is, aki egy lakókonténer-park létrehozásával próbálja menteni azokat a családokat, akiknek a hamarosan beköszöntő hideg elől már nem lesz hová menniük. A felhívását IDE KATTINTVA olvashatod.

Érdekes, hogy ez a nemes cselekedet egyesekből milyen reakciókat vált ki. Sokan gratuláltak Gabriella kezdeményezéséhez, de sok olyan hozzászóló is akadt, aki inkább támadásba lendült és igyekezett elvenni a kedvét attól, hogy tervét megvalósítsa.

Gabriella most nekik üzent:

Dorogi Gabriella – TISZTÁZZUNK VALAMIT!!! Az emberek egy része az alapján ítél, amit lát.

 

Azok a hajléktalanok, akiknek a konténer parkot első körben szánom, "láthatatlanok"…mert szégyenlik a helyzetüket. Nem koldulnak, nem vizelnek a nadrágjukba, nem isszák önkívületbe magukat. Csendben küzdenek a felszínen maradásért.

Annak a rétegnek, amelyet néhányan minősíthetetlen stílusban bírálnak, más fajta segítségre van szüksége. – eddig az idézet.

A jó példa ragadós, szerencsére mások is csatlakoztak a kezdeményezéshez, és a minta alapján hozzákezdtek a szervezéshez.Laczi András is közzétett egy felhívást: Kecskemétre keresek lakókonténert, lakókocsit. Devizások, hajléktalanok részére. Telek már van kb 3 000 nm, várostól 15 km-re.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Persze másfajta hozzászólás is akad, amely a valóság talaján áll: Azzal segítünk leginkább, ha kiállunk mellettük és kiharcoljuk, hogy tisztességesen rendezzék a devizahitelesek sorsát. Természetesen nekik is ki kell állni magukért, nem önként átadni az otthonukat, mint a birkák.

Van benne valami…

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM