DEVIZAHITEL-BEINDULT AZ EMBERI ÉLETEK MENTÉSE.

loading...

DEVIZAHITEL-BEINDULT AZ EMBERI ÉLETEK MENTÉSE.

Email


Aki a cím olvasásakor azt hitte, hogy a Magyar kormány részéről indult az utcára dobott családok miatti mentőakció, az nagyot téved.

 

A kormány inkább a bankokat menti. Az sokkal egyszerűbb.Csak a banki lobbicsoport által megírt törvényeket kell megszavazni, és minden sínen van. Nem agysebészet.

Az viszont tiszteletreméltó, hogy civilek önzetlenül, a bajbajutott embertársaik megsegítésére tesznek erőfeszítéseket.

Ilyen ember Dorogi Gabriella is, aki egy lakókonténer-park létrehozásával próbálja menteni azokat a családokat, akiknek a hamarosan beköszöntő hideg elől már nem lesz hová menniük. A felhívását IDE KATTINTVA olvashatod.

Érdekes, hogy ez a nemes cselekedet egyesekből milyen reakciókat vált ki. Sokan gratuláltak Gabriella kezdeményezéséhez, de sok olyan hozzászóló is akadt, aki inkább támadásba lendült és igyekezett elvenni a kedvét attól, hogy tervét megvalósítsa.

Gabriella most nekik üzent:

Dorogi Gabriella – TISZTÁZZUNK VALAMIT!!! Az emberek egy része az alapján ítél, amit lát.

 

Azok a hajléktalanok, akiknek a konténer parkot első körben szánom, "láthatatlanok"…mert szégyenlik a helyzetüket. Nem koldulnak, nem vizelnek a nadrágjukba, nem isszák önkívületbe magukat. Csendben küzdenek a felszínen maradásért.

Annak a rétegnek, amelyet néhányan minősíthetetlen stílusban bírálnak, más fajta segítségre van szüksége. – eddig az idézet.

A jó példa ragadós, szerencsére mások is csatlakoztak a kezdeményezéshez, és a minta alapján hozzákezdtek a szervezéshez.Laczi András is közzétett egy felhívást: Kecskemétre keresek lakókonténert, lakókocsit. Devizások, hajléktalanok részére. Telek már van kb 3 000 nm, várostól 15 km-re.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Persze másfajta hozzászólás is akad, amely a valóság talaján áll: Azzal segítünk leginkább, ha kiállunk mellettük és kiharcoljuk, hogy tisztességesen rendezzék a devizahitelesek sorsát. Természetesen nekik is ki kell állni magukért, nem önként átadni az otthonukat, mint a birkák.

Van benne valami…

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás