A BANKOK TEVÉKENYSÉGE-BIZTONSÁGBAN VAN A PÉNZED?

A BANKOK TEVÉKENYSÉGE-BIZTONSÁGBAN VAN A PÉNZED?

A BANKOK TEVÉKENYSÉGE-BIZTONSÁGBAN VAN A PÉNZED?

[good_old_share]


Olvasói levél – Ti küldtétek: Bankok tevékenysége a betétekkel, hozamokkal.

Tisztelt Civil Kontroll!

Igazán időszerű lenne, ha létrejönne a betétkárosultak csoportja is.

 

Rátermett ügyvédeknek, érdekvédőknek, képviselőknek igazán testhezálló feladat lenne ezt a témát megbolygatni.Az embereket kötelezik magas díjért folyószámla nyitására, hogy tudjunk utalni, ill. nekünk tudjanak utalni, betétet elhelyezni.

A saját esetem, a betétre, volt 1% kamatom, ez kezelési költségre, adó miatt, pénz kivétre átment mínuszba. Mivel régebb óta rokkant vagyok, számoltam a nehezebb időkre, kevés pénzt félreraktam, mert tudtam a nyugdíjam alacsony, csak 72000ft.

Meggyőzött a bank, hogy a betét tényleg nem jó, nyugdíj kiegészítésnek ajánlják a teljesen kockázatmentes ingatlan alapot. Síkerült behúzniuk!

Beraktam a banknál a pénzt, de valami csoda folytán egy takarékhoz ment tovább a pénz. Az tovább utalta az alapba, persze 10 ezrekért. Eltelt hosszú idő. Több millió forinthoz jött 20000ft, amit le is vontak, mivel úgy gondolták, hogy most veszteséges az alap.

Természetesen számlavezetési díj az van. Mivel látom, hogy milyen baj van az országban, ki kell vegyem a pénzt ami megint magas költségekbe kerül. Ki lehet számolni, itt is kemény negatív a vége. Aztán utólag derült ki, hogy az állami garancia nem vonatkozik rá, mint a Quastornál, mint más esetekben.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mivel évek óta követem a betétes dolgokat, csak azt tudom mondani a bankon kivűl, de főleg otthon van biztonságban a pénzünk. Vigyázzon mindenki, itt nagyjaink nem kis tételben játszanak, az áldozatok nem számítanak! Sem deviza-adós, sem betétes. P József.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM