BE KÍVÁNJÁK TILTANI A DEVIZAHITELESEK MEGMOZDULÁSÁT

BE KÍVÁNJÁK TILTANI A DEVIZAHITELESEK MEGMOZDULÁSÁT.

BE KÍVÁNJÁK TILTANI A DEVIZAHITELESEK MEGMOZDULÁSÁT

Tisztelt Sorstársak!
 
Tervezett és közösen szervezett eseményünket a rendőrségtől Bucsek Gábor rendőr dandártábornok betiltotta mindenféle közlekedési indokra hivatkozva. [cn-social-icon]
 
Nem kétséges, hogy kedvenc bankárainknak csípi a szemét programunk, így megpróbálnak keresztbe tenni nekünk.

Jelentem: NEM FOG SIKERÜLNI!…
 
Természetesen bírósági úton megtámadjuk a tiltást.
 
Ne riasszon el benneteket ez a kis apróság! Vagy így, vagy úgy, de rendezvény lesz!
 
PROGRAMOK A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL:
– 5 perces felszólalások
– információs sátor
– szórólapozás, tájékoztató anyag magyarul és idegen nyelven
– zajongani is fogunk /hozz magaddal célszerszámot!/
– A VÉRÜNKET ADJUK, AUTÓNKAT, HÁZUNKAT NEM! /helyszíni véradás szervezés alatt/
– elszámolások, szerződések égetése
– bankár macera
– "pótfedezet" adás
– egyéb meglepetés programok

Kedvenc bankáraink maguknak konferenciát szerveznek "Hitelezés 2015" címmel.
 
Nálunk már nincs hitelük, Nekünk már nincs hitelünk. 
Sem 2015-ben, sem később. 

Gyere, számolj el velük! Ismét közös megmozdulás a SeVizahiteleseknek!

A darabokra szakadt SeVizahiteles társadalom egyik legtöbbet megfogalmazott kívánsága az összefogás, együtt cselekvés vágya (természetesen a kártalanítás után).
 
Közben azt láttam, hogy a károsultak rivalizálnak, hogy ki melyik hangoskodó útját tartja helyesnek. Ami ennél is rosszabb, hogy sokan úgy gondolták, ha az egyik út helyes, akkor a másik nem lehet az. Pedig itt csak egy út van, ha mindnyájan a közös ellenség ellen küzdünk.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Most nagyon fontos, hogy összeálljon az a csapat, amelyik túl akarja élni. a túlélés egyetlen lehetősége, ha ellentmondunk, perelünk, feljelentünk, tüntetünk, véleményt nyilvánítunk vagyis harcolunk!
 
Ezen a demón megosztunk minden általunk ismert információt, például szakértők által javasolt ellentmondó nyilatkozatot az elszámolásokra. Sok megbeszélnivalónk lesz, pörögnek az események, muszáj lépést tartanunk velük.

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

 
Aki lemarad, az végzetes hibát követ el.
Persze közben nem felejtünk el néhány kedves szót szólni a bankárokhoz sem, akik jóízű falatozással egybekötött rendezvényükön már megint rólunk tervezgetnek, természetesen nélkülünk. Kifogásokkal nem tudunk mit kezdeni, csak a tömeg nagysága számít.
-Ha ott leszel, magadért leszel ott, mert csak Én,csak Te csak Ő , vagyis csak MI, együtt tudjuk elérni, hogy végre vége legyen ennek a rémálomnak és….  jó vége legyen.
 
Facebook: – Radikális Bankellenes Csoport – 

Budapest V. Széchenyi tér 2.
 
2015. május 7. csütörtök 08:00 -18:00

 
Érdekességek a rendezvény helyszínéről. Helyszíni bejárás és a rendőri tiltás cáfolása:[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM