JELZÁLOGJOG TÖRLÉSE – ELÁLLÁS

JELZÁLOGJOG TÖRLÉSE – ELÁLLÁS.

JELZÁLOGJOG TÖRLÉSE – ELÁLLÁS

Figyelem! A Gulya Tibor által közzétett alábbi felhívást az NCK nem véleményezi. Azt a szerző eredeti írása alapján, szerkesztés és helyesírás-ellenőrzés után változtatás nélkül közöljük.

[cn-social-icon]

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Mint azt tapasztalták, a földhivatal a zálogjog törlésére irányuló kérelmeink kapcsán egy igen csak silány és gyenge érveléssel megtesz annak érdekében mindent, hogy a jelzálog törlését megakadályozza.

loading...

Ám épp az elutasítás tartalma mutatott rá arra, hogy mi az az intézkedés, amit még meg kell tennünk annak érdekében, hogy a zálogjog törlését a földhivatalnál érvényre juttassuk, melynek érvényesítése érdekében két iratot készítettük.

Az egyik a bank számára íródott, melyben igen részletes tájékoztatásba részesülnek arra vonatkozóan, hogy mennyire szánalmas az a fajta próbálkozásuk, amikor az ügyfelet arról tájékoztatják az elállás kapcsán, hogy az ügyféli elállást nem fogadják el.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A másik levél a közjegyzőnek készült, melyben igen részletes és jogszabályi hellyel pontosan alátámasztott felszólításban részesül annak érdekében, hogy foglalja közokiratba az elállást, mely már alkalmassá teszi a kérelmünket a jelzálogjog törlésére, így a földhivatal megkapja áhított bírói levelét, ami igazolni képes, hogy az elállása az ügyfélnek hatályos, mely alapján már nem tudja a földhivatal a kérelmünket elutasítani.

Ezért tisztelettel kérek minden ügyfelünket, hogy keresse fel irodánkat annak érdekében, hogy az irat aláírásával és az illetékesekhez való eljutatásával kikényszerítsük jogaikat, és végre a földhivatal eleget tegyen törlési kötelezettségének és törlődjön végre le az ingatlanokról e jelzálogjog.

Kerék minden ügyfelünket, hogy értesítsék ismerőseiket, hogy hatékonyan és gyorsan pontot tehessünk a földhivatal által kifogásoltaknak és eredményesen lezárhassuk ügyeiket.

loading...

Tisztelettel Gulya Tibor

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979  [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
NEM KELL FÉLNI A DEVIZAHITELEKTŐL! FŐLEG AKKOR NEM, HA EZEK NEM IS AZOK.
NEM KELL FÉLNI A DEVIZAHITELEKTŐL! FŐLEG AKKOR NEM, HA EZEK NEM IS AZOK.

Egy képzelt tájékoztatás, és ami mögötte volt. - Barabás Gyula - Pénzügyi fogyasztóvédelem [cn-social-icon] Tisztelt ügyfelünk!   Először is nagyon...

GULYA TIBOR: HITEL? VAN KIÚT!
GULYA TIBOR: HITEL? VAN KIÚT!

GULYA TIBOR: HITEL? VAN KIÚT! Tisztelt Deviza alapú autóhitelesek! Az autóhitelek forintositása vonatkozásában nehogy már hálával kezdjünk el gondolni a...

Close