A “DEVIZA”-KÁROSULT MÁR NEM KÁROSULT! OLVASD, MENTSD EL!

A "DEVIZA"-KÁROSULT MÁR NEM KÁROSULT! OLVASD, MENTSD EL!

A "DEVIZA"-KÁROSULT MÁR NEM KÁROSULT! OLVASD, MENTSD EL!

[good_old_share]


Újabb nyert pénzintézeti per!

 

2008. szeptemberében felvett hitel összege: 4.950.000,- Ft.
2014. november 31. napján a bank szerint a tartozás 9 113 373,- Ft.

A DH törvénynek megfelelve elkészített semmisségi táblázatunk alapján, melyben a szerződés szerinti feltételeket figyelembe véve, azaz felvételkori árfolyamon a valós tartozás 2015.02.01. napján 
1 936 144,- Ft összeg.
A 2016. november 15. napján kelt ítélettel több, mint 7 000 000,- Ft összeget nyert a deviza károsult, azaz már nem károsult !!!

A teljes ítéletet IDE KATTINTVA érheted el!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
loading…


loading…


A teljes ítéletet IDE KATTINTVA érheted el! [good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM