A VÉGREHAJTÁSOKNAK VÉGE! SEMMIS A TARTOZÁSELISMERŐ NYILATKOZAT!

A VÉGREHAJTÁSOKNAK VÉGE! SEMMIS A TARTOZÁSELISMERŐ NYILATKOZAT!

A VÉGREHAJTÁSOKNAK VÉGE! SEMMIS A TARTOZÁSELISMERŐ NYILATKOZAT!

Figyelem!  Az alábbi cikket 2015-07-21-én, a Két Patrónus Reload Kft. nevében feltehetően Gulya Tibor tette közzé.

[cn-social-icon]

Az alább olvasható cikkben szereplő jogerős ítéletet az NCK nem látta, nem értelmezte, így az állítás tartalmáért nem vállalunk felelősséget. DE! Azok a tisztelt olvasók, akik gyakran látogatják oldalainkat, emlékezhetnek dr. Léhmann György „AZ ADÓSOK VÉGREHAJTÁSÁNAK ANNYI! VÉGE! – OSZD MEG!” című cikkére.

Léhmann  –  az alább is olvasható Gulya Tiborhoz hasonlóan kifejti, hogy: "..mivel egyetlen végrehajtási záradékot kibocsátó közjegyző sem tájékoztatta a végrehatási záradék kibocsátása előtt az adósokat arról, hogy észlelt-e tisztességtelen szerződési feltételeket, illetve egyetlen végrehajtási záradékot kibocsátó közjegyző sem vizsgálta a végrehajtási záradék alapjául szolgáló ténytanúsítványban megjelölt szerződésnek szerződési feltételeit, megállapítható az, hogy 2004. május 1-től kezdődően kibocsátott minden közjegyzői végrehatási záradék törvénysértő a 93/13 EGK rendelet 6. cikke 1. bek-e és 7. cikke 1. bek-e, valamint a Kjtv. 3. §-ának 2, bekezdésének megsértése folytán…TOVÁBBI RÉSZLETEK

Íme Gulya Tibor bejegyzése:

Tisztelt azon devizahitelesek, akiknek felmondott hitele van!

A múlt héten megérkezett munkánk eredményeként egy jogerős ítélet arról, hogy a közjegyzők által okiratba foglalt végrehajtási záradékok egytől egyig érvénytelenek, tekintve, hogy az annak alapjául szolgáló tartozást elismerő nyilatkozatokat okiratba foglaló közjegyzők megsértették a közjegyzői törvény 3. (1) bekezdésébe foglaltakat.

Meg kellett volna tagadniuk az okiratba foglalást, mert a tartozást elismerő nyilatkozat semmis, mert a bírósag megállapította, hogy a közjegyzői okiratba tett tartozást elismerő nyilatkozat nem minősül az 1959. évi IV. törvény 242. (1) bekezdése értelmében vett tartozás elismerésnek, melynek nagyon súlyos okot jelöltek meg.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Erre tekintettel a bíróság megállapította azt is, hogy a közjegyzői okiratba foglalás a bank részéről tisztességtelen eljárási cselekmény volt melynek indoklása azt hiszem a legnagyobb arcul vágás volt mind a bankok, mind a közjegyzők számára.

Ezt az jelenti, hogy az ítélet arra mutat rá, hogy akinek felmondott hitele van és végrehajtás várható vele szembe 2015. Szeptember 16- ától, ennek az ítéletnek a birtokában nem csak megállítani lehet a végrehajtást, hanem visszafordítani, melyhez én/mi ki is dolgoztunk egy igen hatékony eljárási normatívát, amit a jogerős ítélet csak megerősített.

Az ítélet nem publikus, mert az a mi munkánk, mint ahogy a hozzá kapcsolódó tudás is.

De a tényen nem változtat, olyan döntés birtokában vagyunk, ami alapján a jelenleg végrehajtásban felfüggesztett ügyeket olyan szinten érinti, hogy nem kell attól tartania az ügyfélnek, hogy a végrehajtó elárverezheti ingatlanját, mert a záradékot egy megfelelő eljárással végérvényesen meg lehet szüntetni.

Szóval kössék fel mind a közjegyzők a nadrágjukat, akik a záradékot kiállították, mind a bankok, akik a záradékolást kérték, mind pedig a végrehajtók, akik a tisztességtelen eljárási norma alapján kiállítatott záradék alapján eljárnak, hogy eddig tartott a pünkösdi királyságuk, mert az igen magas szintű bírói döntés képes letaszítni őket a hazug állapotból a sivár valóságba és esélyük sincs ezeknek a tényeknek az ismeretében a végrehajtást folytatni vagy befejezni.

Íme, az ítélet legfontosabb mondata:A közjegyzői záradékkal szemben a felperes jogorvoslattal nem élhetett, ezért a speciális feltétel teljesült. Az általános feltételek közül a Bíróság álláspontja szerint a jogellenesség megvalósult, mert a Kjt. 3. Paragrafus (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel a közjegyzőnek meg kellett volna tagadnia a közreműködést a perbeli jogügylet kapcsán (közjegyzői záradék), mivel annak célja az előbbiekben kifejtettek miatt tisztességtelen.

Szóval van megoldás a felmondott és végrehajtás alatt álló hitelek rendezésére. Kérdék: ki akarja, hogy a bank a közjegyző és a végrehajtó kisemmizze? A döntés már nem mások kezében van.

Kérdés: ki mit tesz. Sok erőt és kitartás kívánok mindenkinek. Két Patrónus Reload Kft. – Tanácsadás devizahiteleseknek [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM