Lehetőség az adósnak a devizahitelből való menekülésre

Lehetőség az adósnak a devizahitelből való menekülésre

Lehetőség az adósnak a devizahitelből való menekülésre

Tisztelt Devizahitelesek!

Kijött a 4/2021 és a 6/2021 számú jogegységi határozat a Kúriától.

Az első a felmondás idején esetleg túlfizetésben lévő adósokkal a másik a THM-mel foglalkozik.

Nem akarok a szakmai elemzésbe belemenni mert nem ez a lényeg, ilyet csak ostoba, jogászkodó, fiatal ügyvéd tesz meg.
A történet másról szól.Arról, hogy  felülről olyan látszólagos engedmények, kedvezmények jelentek meg amellyel csak az tud élni aki pert indít.

Pert indítani csak az tud akinek van rá pénze.

Az ügyvéd is ember, nem akar az adós problémájára a saját életéből úgy időt áldozni, hogy az ne érje meg neki.
Mindenki a saját túléléséért harcol.

Ha az adós az ügyvédtől ingyen akar munkát az nem fog sikerülni. Erre az örök ellentétre épít ez a két jogegységi határozat.
Ad lehetőséget az adósnak a devizahitelből való menekülésre de csak per útján.
Ehhez pedig ügyvéd kell, az ügyvéd idejéhez, energiájához, életéhez pénz kell.

Nagyon jól tudja a kormányzat, hogy a kivéreztetett devizahiteleseknek nincs pénzük ezért nyugodtan hozat meg a neki kiszolgáltatott Kúriával olyan döntéseket amely az adósoknak kedvez , úgysem fognak tudni élni ezzel az adósok mert nincs ügyvédre pénzük.

Mégis mire jó ez az egész?

Arra, hogy elejét vegye , hogy a kormányzat ki legyen téve  olyan uniós döntéseknek amelyek kötelezik őt a devizahiteles törvények módosítására.

Mivel éri ezt el?
Azzal, hogy biztosítja azt, hogy az adósnak van nyerési esélye a bank ellen csak éppen pert kell indítania és ügyvédet kell fogadnia.
Ha erre az adós nem képes akkor az az ő baja. Ezzel az uniós bíróság már nem foglalkozik.
A Kormányt viszont már nem lehet felelősségre vonni azért, hogy nem EU-konform jogszabályokat alkalmaz a devizahiteles ügyekben.

Ördögi terv, gonosz terv, népellenes terv.
Eljátszom, hogy szabadulást engedek a devizahitelből de nem központilag hanem per útján.
Ha az adósnak erre nincs pénze az az ő baja-
Szemét világ.
Magatokra vagytok hagyva.
Ezért mondom azt, hogy spóroljatok, fogadjatok ügyvédet mert jogotok már van csak nem tudjátok érvényesíteni.
Gonosz egy világ ez.
Harcolunk.
Aki harcol az még győzhet, aki feladta az már halott. Dr.Szabó V. László ügyvédFigyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM