ÍGY LEHET MEGOLDANI A DEVIZAHITEL PROBLÉMÁT.

ÍGY LEHET MEGOLDANI A DEVIZAHITEL PROBLÉMÁT.

ÍGY LEHET MEGOLDANI A DEVIZAHITEL PROBLÉMÁT.

[good_old_share]


Dr. Kriston István az alábbi felhívást tette közzé. Szerinted az alább olvasható stratégia megoldáshoz vezethet? Ha úgy gondolod, hogy nem, akkor szerinted mi lehet a megoldás? Te mit támogatnál? Te hogy oldanád meg?

DrKriston István– kérem megosztani, "ezerrel" terjeszd –

JANUÁRTÓL A KORMÁNYZÓPÁRT SZÉKHÁZAINÁL ORSZÁGOS MÉRETŰ PETÍCIÓS DEMONSTRÁCIÓK.

2019. januártól, miután 2018. december 31. napjával benyújtjuk a Petíciós Kártalanítási Közösségek email: jogesigazsagmozgalom@gmail.com útján összegyűjtés alatt álló és itt az első kommentben is olvasható DEVIZA KÁRPÓTLÁSI PETÍCIÓJÁT ÉS TÖRVÉNYJAVASLATÁT és ha nem tűzik napirendre vagy egy bizottság kipipálja, akkor országos méretű sorban állást kezdünk a kormányzópárt székházánál először Budapesten a központi székházánál, azután minden megyeszékhelyen lévő irodájánál, majd pedig kiterjesztjük a kormányzópárt településeken lévő irodáira és mindenütt benyújtjuk a petíciókat egyenként (!) is.Vagyis nyomás alá helyezzük a kormányzópártot és náluk demonstrálunk a végtelenségig, így leszünk egyre többen, "dörömbölünk" egyre hangosabban mindaddig, amíg ki nem nyitják előttünk a deviza kárpótlás ajtaját és így lehet a petíciók átadásának egyszerű sorban állásából egy csendes, de országos méretű tiltakozási hullám, mert a kormányzópártnak ezt a deviza büntető expedícióját nem tűrhetjük tovább.

A vezetőik érinthetetlenek, de a kormányzópártjuk nem.

A 2/3-os kormányzópárttól, a magát az egész nép képviselőjének feltüntető kormányzópárttól deviza kárpótlási törvényt követelünk.Ne feledjétek a történelmet, Rákosi diktatúrája elleni fellépés sem a személye, hanem a diktatúra egyeduralkodó pártja ellen indult, nekünk is politikai bomlasztás alá kell vetnünk a kormányzópártot és akkor a vezérkaruk is kénytelen lesz velünk foglalkozni, különben nem lesz hátaslónak használt kormányzópártjuk, nem lesz mire és kire támaszkodniuk, ezt kellett volna már eddig is megkezdeni és nem deviza csoportocskákban toporogni.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Januárban megindulunk, sorban állunk az országban, az egész ország egy sorban állás lesz a kormányzópárt központi székházánál és megyeszékhelyeken, valamint a településeken lévő irodáinál.

Ne szégyeld magad, ne szégyeld, ha a "rongyos sereg" petíciós sorába állsz, mit veszíthetsz, már csak a adósságszolgálatod rabszíját, a vasra vert láncaidat veszítheted.

Ébredj Magyarország! Dr. Kriston István. Civil jogvédő állampolgár, Petíciós Kártalanítási Közösségek alapítója.

Szerinted ez megoldáshoz vezethet? Ha úgy gondolod, hogy nem, akkor szerinted mi lehet a megoldás? Te mit támogatnál? Te hogy oldanád meg? Ne feledjük! Dr. Marczingós László Ügyvéd úr szerint a „deviza” perek is egyre kilátástalanabbak! KATT IDE a részletekért!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM