ÍGY ÁLLÍTSD MEG A KILAKOLTATÁST.

ÍGY ÁLLÍTSD MEG A KILAKOLTATÁST.

ÍGY ÁLLÍTSD MEG A KILAKOLTATÁST.

[good_old_share]


Lasztócziné Tündi – FIGYELEM, MEGOSZTOM VELETEK A MAI NAPOM KÜLÖNLEGES ESEMÉNYÉT!!

 

Mint sokan tudjátok hiszen nyitott könyv vagyok ÁRVEREZTÉK a lakásomat április 19-én, licit szerint új tulajdonosa is lett ( Bíróságon pert indítottam a megszűntetés folyamatban van).

loading...
Ma bementem a végrehajtó irodába, a KOPPÁNY EGYENRUHÁMBAN és látni akartam DR. ZOLTÁN LEVENTE VÉGREHAJTÓ ÚRAT akit az elmúlt évek során egyszer sem sikerült személyesen látnom, aki engem is, mint még sokunkat teljesen megnyomorított, letiltott, zárolt és még sorolhatnám jogtalanul.

Az irodában azonban közölték azért vannak ők ott, velük kell megbeszélnem amiért jöttem.

Elég sok idő elteltével és harc árán csak elértem, hogy elém álljon a fent nevezett végrehajtó, és ha nem látom, nem hiszem, el milyen ember fosztogat ki, tesz tönkre tisztességes embereket.

Ő viszont a ruhámat nézegette.

 

Kérdésem az volt mi híre van számomra. A válasz " 2017. 06. 22-én KI LALKOLTATÁS LESZ 9 órakor az én lakásomban". Megjegyzem erről semmilyen értesítést a mai napig nem kaptam!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Megkérdezte miért van ez a ruha rajtam, " azért mert a Koppány csoport elhivatott tagja vagyok, a kilakoltatáson pedig BALOGH BÉLA fog védeni.

loading...
" Elgondolkodott és azt mondta akkor " jobban felkészülünk".

Kulturáltan, szelíden megköszöntem, majd elköszöntem, ' viszontlátásra, 22-én találkozunk'.

50 PERC ELTELTÉVEL A LAKÁSOMON MEGJELENT A VÉGREHAJTÓ HELYETTESE HIVATALOS PECSÉTELT JEGYZŐKÖNYVVEL AMIBEN AZ ÁLLT, hogy a KILAKOLTATÁS ELMARAD!!!

TUDATOM VELETEK A KOPPÁNY CSOPORTNAK BALOGH BÉLA VEZETÉSÉVEL EKKORA EREJE VAN!!! Higgyetek emberek! CSATLAKOZZATOK HOZZÁNK! – Lasztócziné Tündi.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A SÁRGAPÓLÓSOK ISMÉT A KÚRIA ÉPÜLETÉBEN TÜNTETNEK!
A SÁRGAPÓLÓSOK ISMÉT A KÚRIA ÉPÜLETÉBEN TÜNTETNEK!

A SÁRGAPÓLÓSOK ISMÉT A KÚRIA ÉPÜLETÉBEN TÜNTETNEK! [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! A Sárgapólósok ismét a Kúria épületében tüntetnek –...

A "DEVIZA"-KÁROSULTAKAT A JEGYBANK KERETÉBŐL KÁRTALANÍTANÁK.
A “DEVIZA”-KÁROSULTAKAT A JEGYBANK KERETÉBŐL KÁRTALANÍTANÁK.

A "DEVIZA"-KÁROSULTAKAT A JEGYBANK KERETÉBŐL KÁRTALANÍTANÁK. [good_old_share] Megszületett az LMP javaslata, melyet a Magyar Nemzet írt meg.   Alább változtatás...

Close