ÍGY ÁLLÍTSD MEG A KILAKOLTATÁST.

ÍGY ÁLLÍTSD MEG A KILAKOLTATÁST.

ÍGY ÁLLÍTSD MEG A KILAKOLTATÁST.

[good_old_share]


Lasztócziné Tündi – FIGYELEM, MEGOSZTOM VELETEK A MAI NAPOM KÜLÖNLEGES ESEMÉNYÉT!!

 

Mint sokan tudjátok hiszen nyitott könyv vagyok ÁRVEREZTÉK a lakásomat április 19-én, licit szerint új tulajdonosa is lett ( Bíróságon pert indítottam a megszűntetés folyamatban van).
Ma bementem a végrehajtó irodába, a KOPPÁNY EGYENRUHÁMBAN és látni akartam DR. ZOLTÁN LEVENTE VÉGREHAJTÓ ÚRAT akit az elmúlt évek során egyszer sem sikerült személyesen látnom, aki engem is, mint még sokunkat teljesen megnyomorított, letiltott, zárolt és még sorolhatnám jogtalanul.

Az irodában azonban közölték azért vannak ők ott, velük kell megbeszélnem amiért jöttem.

Elég sok idő elteltével és harc árán csak elértem, hogy elém álljon a fent nevezett végrehajtó, és ha nem látom, nem hiszem, el milyen ember fosztogat ki, tesz tönkre tisztességes embereket.

Ő viszont a ruhámat nézegette.

 

Kérdésem az volt mi híre van számomra. A válasz " 2017. 06. 22-én KI LALKOLTATÁS LESZ 9 órakor az én lakásomban". Megjegyzem erről semmilyen értesítést a mai napig nem kaptam!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Megkérdezte miért van ez a ruha rajtam, " azért mert a Koppány csoport elhivatott tagja vagyok, a kilakoltatáson pedig BALOGH BÉLA fog védeni.
" Elgondolkodott és azt mondta akkor " jobban felkészülünk".

Kulturáltan, szelíden megköszöntem, majd elköszöntem, ' viszontlátásra, 22-én találkozunk'.

50 PERC ELTELTÉVEL A LAKÁSOMON MEGJELENT A VÉGREHAJTÓ HELYETTESE HIVATALOS PECSÉTELT JEGYZŐKÖNYVVEL AMIBEN AZ ÁLLT, hogy a KILAKOLTATÁS ELMARAD!!!

TUDATOM VELETEK A KOPPÁNY CSOPORTNAK BALOGH BÉLA VEZETÉSÉVEL EKKORA EREJE VAN!!! Higgyetek emberek! CSATLAKOZZATOK HOZZÁNK! – Lasztócziné Tündi.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM