NCK FELHÍVÁS AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG DÖNTÉSE UTÁN 2019-03.

NCK FELHÍVÁS AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG DÖNTÉSE UTÁN 2019-03.

NCK FELHÍVÁS AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG DÖNTÉSE UTÁN 2019-03.

[good_old_share]


Tisztelt „deviza”-károsultak!

 

Várható, hogy a kormány a bankok további védelme érdekében nem akarja majd figyelembe venni az Európai Bíróság döntését és inkább tétlenül végignézni a külföldi érdekeltségű bankok hazai fosztogatását, az átvert Magyar családok utcára dobását.Magyarázatként azt a kifogást mondja majd, hogy már nincsenek devizahitelek.

Fel szeretnénk mindenkinek a figyelmét hívni a jogfolytonosságra.

Akinek még élő szerződése van, annak az eredeti „deviza”-szerződéséből jogfolytonossággal, törvényi úton keletkeztette a kormány a jelenlegi (forintosított) állapotot!

Akinek pedig a bankja már felmondta, vagy a károsult állt el a szerződéstől, vélhetően arra is vonatkozik az Európai Bíróság visszamenőleges hatályú döntése.

A kormány eddigi bankmentő tevékenységei alapján nincsenek kétségeink afelől, hogy továbbra is mindent elkövetnek majd, hogy a „deviza”-károsultak ne tudjanak szabadulni a bankok fogságából.

Jó lenne, ha tévednénk, és Magyarország kormánya végre törvényalkotással „egyetlen tollvonással” az Európai Bíróság döntését alapul véve tisztességesen rendezné ezt a társadalmi katasztrófát.

De jobb mindenre felkészülni, ezért kérjük a károsultakat, hogy saját és családjuk védelme érdekében ne engedjenek a széthúzásnak, keressék azt az egységes és hiteles politikamentes társadalmi erőt, amely egységbe kovácsolhatja a károsultak hatalmas táborát. Nemzeti Civil Kontroll.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM