NCK FELHÍVÁS AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG DÖNTÉSE UTÁN 2019-03.

NCK FELHÍVÁS AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG DÖNTÉSE UTÁN 2019-03.

NCK FELHÍVÁS AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG DÖNTÉSE UTÁN 2019-03.

[good_old_share]


Tisztelt „deviza”-károsultak!

 

Várható, hogy a kormány a bankok további védelme érdekében nem akarja majd figyelembe venni az Európai Bíróság döntését és inkább tétlenül végignézni a külföldi érdekeltségű bankok hazai fosztogatását, az átvert Magyar családok utcára dobását.Magyarázatként azt a kifogást mondja majd, hogy már nincsenek devizahitelek.

Fel szeretnénk mindenkinek a figyelmét hívni a jogfolytonosságra.

Akinek még élő szerződése van, annak az eredeti „deviza”-szerződéséből jogfolytonossággal, törvényi úton keletkeztette a kormány a jelenlegi (forintosított) állapotot!

Akinek pedig a bankja már felmondta, vagy a károsult állt el a szerződéstől, vélhetően arra is vonatkozik az Európai Bíróság visszamenőleges hatályú döntése.

A kormány eddigi bankmentő tevékenységei alapján nincsenek kétségeink afelől, hogy továbbra is mindent elkövetnek majd, hogy a „deviza”-károsultak ne tudjanak szabadulni a bankok fogságából.

loading...

Jó lenne, ha tévednénk, és Magyarország kormánya végre törvényalkotással „egyetlen tollvonással” az Európai Bíróság döntését alapul véve tisztességesen rendezné ezt a társadalmi katasztrófát.

De jobb mindenre felkészülni, ezért kérjük a károsultakat, hogy saját és családjuk védelme érdekében ne engedjenek a széthúzásnak, keressék azt az egységes és hiteles politikamentes társadalmi erőt, amely egységbe kovácsolhatja a károsultak hatalmas táborát. Nemzeti Civil Kontroll.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Facebook hozzászólások
loading...