HOPPÁ! – A MEGTERMELT KÖLCSÖNTŐKÉVEL EL KELL SZÁMOLNIA A BANKOKNAK!

HOPPÁ! – A MEGTERMELT KÖLCSÖNTŐKÉVEL EL KELL SZÁMOLNIA A BANKOKNAK!

A forintosítási törvény ADÓSBÓL HITELEZŐT csinált belőled!

Járvás Éva – Kedveseim, kezdjetek ismerkedni a számunkra is érdekesé váló törvénnyel. 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Felszámolási és csődeljárás

A Cstv. 1. § (3) bekezdése alapján a felszámolási eljárás olyan eljárás, amelynek célja, hogy a fizetésképtelen adós jogutód nélküli megszüntetése során a hitelezők e törvényben meghatározott módon kielégítést nyerjenek.

Ki kezdeményezhet felszámolási eljárást?1. a hitelező, – EZ VAGY TE, mivel a bank a egyoldalúan és jogtalanul felemelte a kölcsöntőkéd és azt nem folyósította a neked, nem bocsájtotta rendelkezésedre. Tőled viszont követelte és te fizetted is a rendelkezésre nem bocsájtott tőkerészt is kamataival együtt.

2. az adós cég saját maga ellen,

3. a végelszámoló,

A múlt héten a Raiffeisen bank rendszere omlott össze. Állítólag.

Ma az Erste bankban van krach. Állítólag.

Most még csak az ügyfelek kérdéseitől félnek, tudniillik nem tudnak válaszolni.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Én meg azt mondom, nyugodtan zárjanak be örökre, de előtte rendezzék a tartozásukat az ügyfelek felé. Ha ők nem, akkor majd a felszámoló-biztos fizetni fog. Remélhetőleg a bank vagyonából futja a rendezés.

Mivel a forintosítási törvénnyel érvénytelenné válik a devizanyilvántartás, vagyis bekerül a sublótba, ehhez már vissza nem térhetnek. A megemelt kölcsöntőke résszel viszont el kell számolni. Tudjátok egy kölcsön a folyósítással lelsz kölcsön. Amíg nyilvántartás, addig az nem kölcsön és addig törleszteni sem kell. A folyósítás után szépen visszatörleszted az eredeti kölcsönödbe és aztán hátradőlsz. Jól érzed magad.

Javaslatom a bankok felé: A megemelt kölcsöntőke rész és az erre felszámított összes mindenféle kamat és költség kerüljön az eredeti kölcsön törlesztésébe előtörlesztésként beszámításra, és csak a fennmaradt többletet utalják át az ügyfeleik folyószámláira.

Ha nincs a bankjukban elég lóvé, akkor dobják össze azok akik kihordták onnan a pénzünket!IDE A LÓVÉT BARÁTOCSKÁM!

Azoknak is jár akik már lezárták a hitelüket, azaz kamatostul törlesztették a nem folyósított kölcsöntőke részt is.

A FORINTOSÍTÁSI TÖRVÉNY (2014. évi LXXVII. tv.) NEM RENDELKEZIK ARRÓL, hogy a megemelt kölcsöntőke NEM FOLYÓSÍTHATÓ az ügyfél számára. Még szép, hogy nem rendelkezik! Mégis hogy nézne ki ha törvény azt mondaná, hogy a meg se kapott kölcsönt törlesszem kamatostul? A kölcsöntőke és annak az emelése is az ügyfelet illeti! Ezt viszont számtalan törvény támasztja alá!

Ha a bank megemelte a tőketartozásod, azonnal menj be a bankba és kérd a folyósítását!

EZ NEM VICC! Ne hagyd magad lerázni, ha kell perelj!

Azoknak is jár, akik már lezárták a hitelüket. – Járvás Éva 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás