Dagad a végrehajtói botrány, lesz még több gyanúsított is!

Dr. Fiszter Zsuzsanna, Nemzeti Civil Kontroll, Dagad a végrehajtói botrány, lesz még több gyanúsított is!

Rengeteg megkeresés, rengeteg elkeseredett hang, de közös bennük, hogy devizacsalás áldozatok, a hiéna követeléskezelők karmai közül nem tudnak szabadulni és végül a végrehajtókhoz kerülnek. És lám a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF), nyilatkozata szerint már 15 gyanúsítottja van a Völner–Schadl-ügynek, akik közül többen vallomást is tettek.

Dr. Fiszter Zsuzsanna – A végrehajtó maffia botrányban lesz még több gyanúsított is, ahogy azt előre jelezte a Mi Hazánk!
A végrehajtó maffia megbuktatása után közöltük, hogy nem csak arról a pár végrehajtó lehet érintett a botrányban, hanem akár 63 végrehajtó is!És lám a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF), nyilatkozata szerint már 15 gyanúsítottja van a Völner–Schadl-ügynek, akik közül többen vallomást is tettek. És ez a szám csak nőni fog, az utóbbi időben is több végrehajtónál jártunk, de nyilván mind tagadott.

És nem is állunk itt meg! Aki cseppett is ismeri vagy nyilván már hallott Dr. Schadl Györgyről azt nem nehéz meggyőzni, hogy a kinevezések nem történhetettek szakmai vagy pusztán "jó baráti" viszony alapján. Illúzió mentesen kijelenthető, hogy nem más mozgathatta a szálakat csak a haszonszerzés, a pénz es nem a helyek tisztességes kiosztása ! Ami a magyar emberek kizsákmányolásánál is központi elem.

A kormányig erő korrupcióból pedig nincs más lehetőség kimászni csak ha nonprofittá tesszük a végrehajtást! Ezt egyedül nem vihette végbe a vezetőség tudta nélkül a Magyar Bírósági Végrehajtói Karnál Schadl.

Véget kell vetni a politikai összejátszasnak, a velejéig korrupt rendszernek. Fel kell számolni Tóni, Barbi, Völner és a többiek rendszerét! A végrehajtókon át a követeléskezelőkön keresztül a politikai szövevényeket meg kell szüntetni és a továbbiakban is ez a cél áll előttünk!

Azonnali lépéseket követelünk, hogy meg lehessen akadályozni több ezer kilakoltatást!

A veszélyhelyzet megszűnésésével a kilakoltatási moratórium is megszűnik a jelenlegi jogszabályok értelmében. Június elsejétől a népnyúzó végrehajtók újból kilakoltathatják a magyar családokat ezreit. Mivel a veszélyhelyzet fennállta miatt hosszú ideje nem foganatosítottak kilakoltatást így hatalmas dömping várható.

Rengeteg megkeresés, rengeteg elkeseredett hang, de közös bennük, hogy devizacsalás áldozatok, a hiéna követeléskezelők karmai közül nem tudnak szabadulni és végül a végrehajtókhoz kerülnek. Átlagosan 3000-4000 kilakoltatás történik évente, de akadnak olyan számítások hajléktalansággal, kilakoltatással foglalkozó civil szervezetek szerint, hogy 38.000 kilakoltatás van tervbe véve.

Mindezt teheti meg úgy a végrehajtó maffia, hogy semmi féle gát nincs szabva számukra több ezer családot raknának az utcára, tennének nincstelenné. Már – már arcpiritó, hogy a dr. Schadl György, Völner botrány után a kormány segítkezésével a társadalom, és különösen a fiatalok szolidaritásának felszámolására a végrehajtó maffia megrendelt egy különösen aljas, koncepciós filmet „Kilakoltatás ” címmel. Gusztustalan módon vígjáték formájában, mikor családok ezrei mentek tönkre és rohantak a halálba akár.A Mi Hazánk Mozgalom elkötelezett azért, hogy megálljt parancsoljunk a nemzet sanyargatásából élő szervezeteknek! A tőlünk telhető minden eszközt ennek érdekében, mint ahogy eddig is tettük, meg fogjuk lépni a továbbiakban is. A Parlamentben, a rendőrségnél, az utcán vagy kilakoltatásokon.

Ezért is követeljük, hogy a kormány azonnali lépéseket tegyen és hosszabbítsa meg a kilakoltatási moratóriumot veszélyhelyzet nélkül is és függessze fel a végrehajtásokat, amelyek mögött banki szerződés van. Álljon az emberek oldalára, szemben a hiéna módjára viselkedő behajtó cégekkel, népnyúzó végrehajtókkal és a járványból is hasznot húzó bankokkal!

És ismerje el végre, hogy a devizacsalást Magyarországon nem sikerült megoldani mivel a regnáló kormányok folyton a bankszektor oldalán álltak! Mielőbb igazságot, emberséget és végleges megoldást követelünk a banki károsultak részére! Dr. Fiszter Zsuzsanna 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM