HOLTAN KÜLDTE HAZA BETEGÉT A KÓRHÁZ.A BETEG “NEM VOLT HAJLANDÓ BESZÉLNI ÉS MOZOGNI”

HOLTAN KÜLDTE HAZA BETEGÉT A KÓRHÁZ.A BETEG "NEM VOLT HAJLANDÓ BESZÉLNI ÉS MOZOGNI"

HOLTAN KÜLDTE HAZA BETEGÉT A KÓRHÁZ.A BETEG "NEM VOLT HAJLANDÓ BESZÉLNI ÉS MOZOGNI"

A biztonsági őrök ültették be az őt hazaszállító autóba a beteget, aki „nem volt hajlandó beszélni és mozogni”, valamint „nem volt együttműködő”. Azért, mert akkor már halott volt.

loading...


A’Darrin Washington még 2011. november 22-én halt meg az amerikai Észak-Carolina államban, amikor az őt kezelő kórház hazaküldte, egy taxival – áll a vádiratban, amit a férfi anyja nemrég nyújtott be a kórházi biztonsági szolgálattal szemben. Az anya állítása szerint ugyanis fia már halott volt, vagy haldoklott, amikor az őrök bepakolták a nem mozgó férfit a taxiba, amelynek vezetője is kételkedett abban, hogy utasa még életben van – írta a perről beszámoló courthousenews.

A vádirat szerint Washington már tíz éve volt a kórház betege. A Non-Hodkim limfómával összefüggő visszatérő tüdőgyulladásai miatt rendszeresen kezelték ott. A férfit halála előtt egy héttel vették fel a kórházba tüdőgyulladás miatt, de félrediagnosztizálták, és egy ideig rossz gyógyszerrel kezelték. Miután erre a hibára rájöttek, megkapta a megfelelő gyógyszert, stabil lett az állapota és még aznap hazaküldése mellett döntöttek. Másnap reggelre már taxit is rendeltek neki.

A férfit egy nővér kérésére a biztonsági szolgálat emberei emelték ki betegágyából, mert „nem volt együttműködő”, valamint mert „nem volt hajlandó beszélni és megmozdulni”. A vádirat szerint ez azért volt, mert a férfi akkor már halott volt, vagy haldoklott. Washingtont végül két őr egy tolókocsiban levitte a taxihoz, berakták a hátsó ülésre, bekapcsolták a biztonsági övét, és hazaküldték.


loading...

A férfi 45 perces utazás után ért haza. Anyja és családja szerint akkor már teljesen hideg volt a teste, halottan érkezett meg.

Holt lelkek és testek

Lengyelországban valóság volt Bodzsár Márk Isteni műszakjának alapötlete: Lodzban helyi temetkezési vállalkozók versenye vezetett egy olyan bizarr és felháborító gyakorlathoz, hogy az elhunyt betegeket a mentősök nem a kórházba, hanem a ravatalozóba szállították – oda, amely cég fizetett nekik. Sőt egy idő után már nemcsak szállították, hanem készítették is halottakat: egy kis késés, egy kis fizikai ráhatás, egy kis gyógyszeres segítség könnyen drága holttestekké változtatta a súlyos, de még menthető betegeket is. A szálak egy helyi erős emberhez, tőkegazdag temetkezési vállalkozóhoz, Witold (Witek) Skrzydlewskihez vezetnek, de a bűnösségét nem sikerült bizonyítani. A több tucat áldozatot követő aljas, nyerészkedő gyilkosságsorozatot egy Necrobusiness című dokumentumfilm tárta a nagyközönség elé (az oknyomozó cikkek mellett), a produkció svéd pénzből forgott, mert a lengyel médiahatóságok nem adtak volna rá pénzt – lám, milyen fontos is a dokumentumfilm-gyártásban a koprodukció szerepe.

Forrás: Hír24

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
RÓNA PÉTER- DEVIZAÜGYBEN TÉVÚTON JÁR A KÚRIA
RÓNA PÉTER- DEVIZAÜGYBEN TÉVÚTON JÁR A KÚRIA

A bankok egyetlenegy szerződést sem köthettek volna, amellyel az árfolyamkockázatot az ügyfelekre terhelik a tőkepiaci törvény szabályainak betartása nélkül. A...

"DEVIZA"-"HITEL"- GONDOLATÉBRESZTŐ BAYER ZSOLTNAK
“DEVIZA”-“HITEL”- GONDOLATÉBRESZTŐ BAYER ZSOLTNAK

Grell Antal Gondolatébresztő Bayer Zsoltnak, amiről írhatna, de nem teszi! Legutóbbi műsorszerkesztésénél is, mint általában csak féligazságokat mondott ki. Ön,...

Close