A PARLAMENTBŐL-KÁRPÓTLÁST A DEVIZAHITELESEKNEK!

A PARLAMENTBŐL-KÁRPÓTLÁST A DEVIZAHITELESEKNEK!

A PARLAMENTBŐL-KÁRPÓTLÁST A DEVIZAHITELESEKNEK!

[good_old_share]


A kormány tehetetlensége, és a kormány tétlensége hozzájárul az újabb "devizás" halálesetekhez!

 

Nem számszerűsíthető, hogy hányan lettek öngyilkosok a devizahitelek miatt az viszont kimondható, hogy a kormány tehetetlensége hozzájárul a devizahitelesek problémáinak megoldatlanságához. Az LMP kidolgozza a devizahitelesek kárpótlásának programját.

Az alábbi videóhoz egy „deviza”-károsult társunk gondolata:

 
Teszem a dolgom, perlek, ellentmondok, vitatok, nem csak deviza miatt, de már az őrület határán állok végrehajtási ügyekben.
Két nyugdíjra 50-50%-os, nyugdíj mellett dolgozva, mert muszáj. Fizetésre 50% tiltás. Kifizetjük, amit tudunk,(Rezsi) és lehetünk 36 ezerből, ha nem váltjuk ki a gyógyszert. Most lógjon a kötél nekem,,,,, ?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Neked mi a véleményed arról a bejelentésről, hogy az LMP kidolgozza a devizahitelesek kárpótlásának programját?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM