HOGYAN TOVÁBB? MI LESZ A DEVIZAKÁROSULTAKKAL?

HOGYAN TOVÁBB? MI LESZ A DEVIZAKÁROSULTAKKAL?


A beszélgetésben Dr. Varga-Damm Andrea “a tőke összege az az összeg amit meg is kaptunk…” Hanganyag az oldalon!

 

“Attól, hogy kormány forintosított, tehát nincs devizában a hitel, még nem szűnt meg létezni a probléma, sőt most kezd igazán fenyegetővé válni tízezrek számára az adósság csapda.

Nem tudnak törleszteni, a kilakoltatások pedig megindultak. A devizahitel válság több mint 2 éve tart, azóta kormányzati intézkedések sora próbált meg gyógyírt találni a problémára – mondhatjuk több-kevesebb sikerrel.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Egy ideje azonban semmi nem történik az adósok ügyében, miközben egy Győr méretű városnyi ember van bajban – nagyjából 140 ezer ember -, és mindössze 70-80 ezer nemfizető adós helyzete tűnik menthetőnek. Eközben született egy bírósági ítélet is, amely érvénytelennek nyilvánított egy szerződést, és megszüntette a hiteltartozást…”
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

Szólj hozzá

Hozzászólás