HOGY VERTÉK ÁT A FÉL ORSZÁGOT A BANKÁROK?

HOGY VERTÉK ÁT A FÉL ORSZÁGOT A BANKÁROK?

HOGY VERTÉK ÁT A FÉL ORSZÁGOT A BANKÁROK?

Forrás: facebook Tóth Béla, otthonvédő

[cn-social-icon]

Na ez itt a lényeg kérem!

 

Ezt tessék olvasgatni, és betanulni szórul-szóra…akár…. minden "devizában nyilvántartott forinthitelt" felvett károsultnak, akik polgári pereikkel párhuzamosan hamarosan minimum magánvádlók lesznek, egy büntető eljárásban, ahol a Btk.373. § -ba ütköző és annak (6) a) és b) pontja szerint minősülő bűncselekmény elkövetésének terheltjei, majd vádlottai, lesznek a most még nagy mellényű bankokraták!

loading...

Legalábbis, e cél megvalósulásáért harcolunk, immár nagyon sokan, sokféle módon és módszerrel. Ez az idő gyorsabban közeleg, mint azt hinnék sokan!Swap ügylet definíciója: 
"Két devizanem közötti, ellentétes irányú azonnali és határidős csere ügylet. Devizacsere-ügylet megkötésével az egyik devizában meglévő eszközünket elveszítjük azért, hogy a másik devizában időszakosan fellépő finanszírozási igényünket árfolyamkockázat felvállalása nélkül teljesíthessük…"

A deviza-alapú hiteleket, más néven szintetikus hiteleket swapolási technikával állították elő a bankok. 
A swapolásnak fentiek szerint nincsenek árfolyamkockázatai.
Tehát ezeket a nem létező árfolyamkülönbözeteket ruházták az adósokra, egy excel tábla nyilvántartása alapján, az aktuális árfolyamokkal terhelten.

A kamatkockázatok kezelésére leggyakrabban az un. FRA-ügyleteket alkalmazták.
Vagyis kamatkockázat sem volt.

Az MNB-által megjelentetett szakirodalom szerint a swapolással olcsóbb kamatozású hitelt lehet előállítani,vagyis kb 3 %-os kamatmegtakarítást értek el a pénzintézetek.
Nem volt tehát semmiféle, a kamatok növelésére jogot és alapot adó indok, mégis a pénzintézetek kamatokat és a kezelési költségeket a két-két és félszeresére emelték. Miközben a szerződésekben kikötött svájci jegybank kamatát, mint referencia- kamatot egyetlen egy esetben sem érvényesítették.

loading...A bankok a szerződés minden pontjában és egész tartalmában csaltak, előre megfontolt szándékkal tudatosan becsapták a hitelt felvevőket. 
Amit a bankok elkövettek, az csalás minősített esetei, valóban nem a kúria hatáskörébe tartozik.
Itt a legfőbb ügyész az illetékes!

Tóth Béla, otthonvédő https://www.facebook.com/numerologus?fref=nf

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 
[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. KRISTON ISTVÁN - HELYREIGAZÍTÁSI KÉRELEM.
DR. KRISTON ISTVÁN – HELYREIGAZÍTÁSI KÉRELEM

DR. KRISTON ISTVÁN - HELYREIGAZÍTÁSI KÉRELEM [cn-social-icon] Tisztelt NCK,   Jog és Igazság Mozgalom - dr. Kriston István ügyvéd legutóbbi...

A LENGYEL DEVIZAKÁROSULTAKAT VALÓBAN MEGMENTETTÉK. ÉS A MAGYAROKAT? ITT VANNAK AZ EREDMÉNYEK!
A LENGYEL DEVIZAKÁROSULTAKAT VALÓBAN MEGMENTETTÉK. ÉS A MAGYAROKAT? ITT VANNAK AZ EREDMÉNYEK!

A LENGYEL DEVIZAKÁROSULTAKAT VALÓBAN MEGMENTETTÉK. ÉS A MAGYAROKAT? ITT VANNAK AZ EREDMÉNYEK! [cn-social-icon] Kegyetlenül földbe döngölték a magyar devizahiteleseket a lengyelek...

Close