DR. KRISTON ISTVÁN – HELYREIGAZÍTÁSI KÉRELEM

DR. KRISTON ISTVÁN – HELYREIGAZÍTÁSI KÉRELEM

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Tisztelt NCK,

 

Jog és Igazság Mozgalom – dr. Kriston István ügyvéd legutóbbi "devizahiteles jogvédő program" elnevezésű írásának az NCK honlapján történt közzététele részben téves szerkesztésen alapul, melyre nézve és csak a rend kedvéért helyreigazítást kérek.

Az ominózus cikk: A “DEVIZAPEREK” TÖMEGESEN FOLYTATÓDNAK!

– A bevezetőben szerkesztett "csalásra épített devizahitelek" minősítés nem dr. Kriston Istvántól származik. NCK: ettől függetlenül, a tisztességtelenséget – (másoknak anyagi kárt okozni, megkárosítani, ráadásul mindezt szervezetten, folytatólagosan) "jobb családokban" lopásnak, vagy csalásnak nevezik.

– Címében szerkesztett devizaperek tömeges folytatódása téves, mert a tömeges szó az EU Bíróság elé előkészítés alatt álló és kizárólag EU jogcímeken indítandó EU kártérítési perekre vonatkozik (…), ezért helyette az írásom "devizahiteles jogvédő program" valós címére kellett volna utalni.– Európai Bírósághoz fordult – ehhez tévesen az EU Parlamenthez fordulás van kattintva, ez ugyanis a petíciós ügy és ezt az 5. ponthoz kellett volna kattintani.

– 4. ponthoz az EU Bíróság előtti tömeges kártérítési perek előkészítése tárgyában tévesen a teljesen más jogi alapokon álló magyar kártérítési per stratégia van kattintva, ez utóbbit a 6. pontban írt devizaperekhez kellett volna kattintani.

– 6. ponthoz a korábban közzétett devizaperek kattintása már meghaladott.

Természetesen mindenkitől elnézést kérünk a szerkesztés közben elkövetett hibák miatt.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás