EGY FORINTOT SE A BANKOKNAK!

EGY FORINTOT SE A BANKOKNAK!
loading...

Április 30. Kilakoltatási moratórium vége!!!

EGY forintot SE a bankoknak! Nagy Éva-Facebook

Tisztelt Sorstársak!

Szeretném minden barátom, ismerősöm és ismeretlen figyelmét felhívni az alábbiakra:

A választási eredmény végleges bizonyosságot adott arra, hogy senkit senki nem fog megmenteni!

Az ígéretek földjén, itt Magyarországon az út szélére kerülteket a kormány közvetett módon kisemmizi, elveszi mindenét amije még megmaradt. Nincs esélyünk, nincs mire várni!

loading...


SEGÍTS MAGADON, S AZ ISTEN IS MEGSEGÍT!

Tartja a régi jó mondás, amit mindenkinek követnie kell, ha nem akar az utcára kerülni. Ne legyen kétségetek afelől, hogy májustól a csaló, uzsorás bankok mindenkit kitesznek az utcára, aki nem védekezik mindent bevetve. Újult erővel kell a bankokat támadnunk, mégpedig minden fronton. 

Én magam elkezdtem a polgári pert az Erste ellen, nagyon erősen javaslom mindenkinek fontolja meg ezt a döntést. Lehet olyan korrekt ügyvédet találni, aki korrekt áron bevállalja a pert. Lehet illetékmentességet, vagy perfeljegyzési jogot kérni, amitől nem /most/ terhel Titeket a bírósági procedúra költsége. Aki nem perel, a saját halálos ítéletét írja alá.

Tovább kell folytatnunk az ismerősök, családtagok, szomszédok meggyőzését, miszerint

NE HASZNÁLJATOK BANKKÁRTYÁT! NE VEGYETEK IGÉNYBE SEMMILYEN BANKI SZOLGÁLTATÁST!

A bankok évente milliárdos bevételeket realizálnak csak ebből az üzletágukból. Azért fizettek, hogy a bank használja a pénzeteket?! Nem érzitek ezt paradoxonnak?


Segítsétek azoknak a munkáját, akik tesznek a bankok ellen! Ha kell büntető feljelentések formájában, vagy bármilyen más módon.

Próbáljátok meggyőzni a hozzátok közelálló, még fizető embereket, hogy csak 3 hónapra szüntessék be a fizetést! Az igaz, hogy így az illető a negyedév eltelte után büntető kamatot fog fizetni, de ha elegen vagyunk, megrogynak a bankok. Mindenkinek ajánlom figyelmébe a polgári engedetlenség minden formáját! Ha sokan vagyunk, bármit elérhetünk! Senki ne áltassa magát, előbb-utóbb az ő ajtaján is kopogni fog a végrehajtó, vagy a munkahelye elől viszik majd az autóját!

Minden végrehajtást meg kell akadályozni! Senki se mondja, hogy most már úgyis mindegy! Minden egyes autókulcsért, ablaktörlőért, vagy kertkapuért és kis sámliért foggal körömmel harcolni kell! Azt gondolom, ahogy mi is, úgy a többi igazi devizás csoport is segít mindenkinek akinek csak lehet és aki szintén segít mások bajában is. Mi sokan vagyunk, még ha ez nem is mindíg látszik. Mindenki tegye oda magát a másikért is és akkor jogosan elvárhatja, hogy ha majd Ő lesz nyakig a sz@rban, akkor segítséget kap!  Nagy Éva-Facebook

Read previous post:
AUTÓ-"HITELESEK"! FIGYELEM!
AUTÓ-“HITELESEK”! FIGYELEM!

AUTÓ-"HITELESEK"! FIGYELEM!

EGY TANÁR LEVELE ORBÁN VIKTORHOZ.
EGY TANÁR LEVELE ORBÁN VIKTORHOZ

Egy tanár levele Orbán Viktorhoz Egy tanárnál kicsapta a biztosítékot a debreceni kormányzárón előadott Kotzián Rudolf vers : Ha az...

Close