EGY FORINTOT SE A BANKOKNAK!

EGY FORINTOT SE A BANKOKNAK!

Április 30. Kilakoltatási moratórium vége!!!

EGY forintot SE a bankoknak! Nagy Éva-Facebook

Tisztelt Sorstársak!

Szeretném minden barátom, ismerősöm és ismeretlen figyelmét felhívni az alábbiakra:

A választási eredmény végleges bizonyosságot adott arra, hogy senkit senki nem fog megmenteni!

Az ígéretek földjén, itt Magyarországon az út szélére kerülteket a kormány közvetett módon kisemmizi, elveszi mindenét amije még megmaradt. Nincs esélyünk, nincs mire várni!


SEGÍTS MAGADON, S AZ ISTEN IS MEGSEGÍT!

Tartja a régi jó mondás, amit mindenkinek követnie kell, ha nem akar az utcára kerülni. Ne legyen kétségetek afelől, hogy májustól a csaló, uzsorás bankok mindenkit kitesznek az utcára, aki nem védekezik mindent bevetve. Újult erővel kell a bankokat támadnunk, mégpedig minden fronton. 

Én magam elkezdtem a polgári pert az Erste ellen, nagyon erősen javaslom mindenkinek fontolja meg ezt a döntést. Lehet olyan korrekt ügyvédet találni, aki korrekt áron bevállalja a pert. Lehet illetékmentességet, vagy perfeljegyzési jogot kérni, amitől nem /most/ terhel Titeket a bírósági procedúra költsége. Aki nem perel, a saját halálos ítéletét írja alá.

Tovább kell folytatnunk az ismerősök, családtagok, szomszédok meggyőzését, miszerint

NE HASZNÁLJATOK BANKKÁRTYÁT! NE VEGYETEK IGÉNYBE SEMMILYEN BANKI SZOLGÁLTATÁST!

A bankok évente milliárdos bevételeket realizálnak csak ebből az üzletágukból. Azért fizettek, hogy a bank használja a pénzeteket?! Nem érzitek ezt paradoxonnak?


Segítsétek azoknak a munkáját, akik tesznek a bankok ellen! Ha kell büntető feljelentések formájában, vagy bármilyen más módon.

Próbáljátok meggyőzni a hozzátok közelálló, még fizető embereket, hogy csak 3 hónapra szüntessék be a fizetést! Az igaz, hogy így az illető a negyedév eltelte után büntető kamatot fog fizetni, de ha elegen vagyunk, megrogynak a bankok. Mindenkinek ajánlom figyelmébe a polgári engedetlenség minden formáját! Ha sokan vagyunk, bármit elérhetünk! Senki ne áltassa magát, előbb-utóbb az ő ajtaján is kopogni fog a végrehajtó, vagy a munkahelye elől viszik majd az autóját!

Minden végrehajtást meg kell akadályozni! Senki se mondja, hogy most már úgyis mindegy! Minden egyes autókulcsért, ablaktörlőért, vagy kertkapuért és kis sámliért foggal körömmel harcolni kell! Azt gondolom, ahogy mi is, úgy a többi igazi devizás csoport is segít mindenkinek akinek csak lehet és aki szintén segít mások bajában is. Mi sokan vagyunk, még ha ez nem is mindíg látszik. Mindenki tegye oda magát a másikért is és akkor jogosan elvárhatja, hogy ha majd Ő lesz nyakig a sz@rban, akkor segítséget kap!  Nagy Éva-Facebook

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM