HOGY KELL EZER MILLIÁRDOT BÜNTETLENÜL ELVENNI A DEVIZÁSOKTÓL?

HOGY KELL EZER MILLIÁRDOT BÜNTETLENÜL ELVENNI A DEVIZÁSOKTÓL?

Korábban írtuk: “DEVIZAHITELEK”: EZERMILLIÁRD JÁR VISSZA!


 

Póka László -Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Szabó Zsolt. A Rendőr. – Aki még a Laura úton is érvényt szerez a jogoknak.

Szabó Zsolt r. ftörm. – több más rendőrrel ellentétben – úgy gondolja, hogy az első számú uzsorás lakhelyének környékén is Magyarország törvényei érvényesek.
Azt is megtette, hogy a véleménynyilvánítást erőszakosan akadályozó uzsorásőrt rendre utasította. Kollegája beállt közénk, és a törvényt sértő őr közé, és így biztosította az alapjogok gyakorlását.
 
Nagyon örülök, hogy van ilyen is. – Mert ugye a rendhez hozzá tartozik az is, hogy az állampolgárok gyakorolhassák a véleménynyilvánításhoz való jogukat.
 
Azt is tudnotok kell, hogy a jog csak annyit ér, amennyit gyakorolunk belőle.
Bízom benne, hogy ennél a videónál legalább annyi rendőröket dicsérő hozzászólás lesz, mint jogtalan intézkedések esetén megjelenő bírálat.
 
A videó itt látható:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Szerintem így tudjuk ezt megoldani: HA tömegessé válik a kifosztók meglátogatása. Nem úgy, hogy pár hónap múlva néhányan kimennek egy nagy térre, biztonsági őrökkel, és a felvételkori árfolyamot követelik. Csak üzenek a puhapöcsöknek, hogy mi lesz a kártérítéssel, a felelősségre vonással, a végrehajtások leállításával…
Igaz, választások előtt jól hangzik, ha egyesek a politikusokéval egybecsengő szavakat használnak. Főleg, ha megbízták őket a cirkusszal.

Én megyek tovább a valódi cselekvés útján. Akár egyedül is.

Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802
Szólj hozzá

Hozzászólás