HOGY ÁLL A DEVIZÁSOKAT KÉPVISELŐ HAZA PÁRTJA?

HOGY ÁLL A DEVIZÁSOKAT KÉPVISELŐ HAZA PÁRTJA?

HOGY ÁLL A DEVIZÁSOKAT KÉPVISELŐ HAZA PÁRTJA?

[good_old_share]


FIGYELEM! A beszámoló alatt egy szavazást is találsz!

 

Kásler Árpád beszámolója:

loading...

BESZÁMOLÓA Haza Pártja 57 jelöltet indított 17 megyében. Az első 3 napban kiderült, hogy a terep erősen megváltozott 2014-hez képest. Az emberek ingerlékenyek voltak és az időjárás rosszabb, mint valaha. A tél a teljes dühét erre a két hétre koncentrálta, eszméletlen körülmények között pultoztunk, komoly mínusz fokokban.

Ezért stratégiát váltottunk, csoportosítottuk az erőinket és lecsökkentett létszámot futtatunk 31 jelöltet, 13 megyében és kettőt Budapesten.

Az utolsó szombaton, amikor már csak két nap volt hátra a versenyből arról értesültem, hogy két Borsodi jelöltünk másolta az ajánlásokat. Azonnal odamentem, tíz darab fénymásolt ívet találtam.

Lejegyzőkönyveztem az esetet, az íveket a konyhai mosogatóban eltüzeltem és a két jelölttel az E1 es nyomtatvány nélkül, vagyis a nyilvántartáshoz szükséges irat nélkül leadattam az íveket, tehát ki lettek iktatva a versenyből.

loading...

Ez fájdalmas, de tisztességes döntés volt, holott tudtam, hogy ezzel vészesen veszélybe kerül a listaállítási lehetőségünk, de mi eddig sem csaltunk és ezután sem fogunk, amíg én vezetem ezt a politikai pártot.Hétfőn, határidőre 28 jelölt adott le több mint 500 aláírást 14 megyéből és Budapestről. Az ellenőrzéseket követően sorba húztuk be a megyéket, 23 jelölt 11 megyét. Ezután drasztikus torpanás történt. Mintha csak parancsszóra leállt volna minden.

Budapest leadott 681 aláírásból – 485 lett érvényes, 15-el kevesebb, mint kellene, holott 181 aláírás lett gyűjtve ráadásnak. Ugyancsak Budapest másik kerületében 550 leadottból-459 érvényes. A többi helyen is például Keszthelyen, 17 aláírással kevesebbet fogadtak el érvényesnek az ellenőrző hivatalok, mint amennyi szükséges, holott bőven rászedtek a jelöltek.

Heves megyében történt egy olyan elutasításunk, az egyik jelöltünk esetében, hogy 98 aláírást nem számoltak meg, egy külön dossziéba volt téve és rá volt írva, hogy VISSZALÉPETT. A személyes ellenőrzésünk során kiderült és jóvá is hagyták a jelölést.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ahhoz, hogy országos listát állítson a Párt, összesen 13500 aláírásra volt szükség, mi leadtunk kb. 18 ezer aláírást összesen és ebből a jelöltekre lebontva 13410 aláírás került elfogadásra, tehát kevesebb, mint 100 aláírás miatt az is lehetséges, hogy nem lesz országos listánk.

A szükséges fellebbezéseket beadtuk és beadjuk még amit kell. Ettől függetlenül, akár lesz listája a Pártnak, akár nem, el kell mondanom a következőket. Jómagam több mint 9000 kilométert vezettem az elmúlt négy és fél hétben, ezt csakis az alvás kárára tudtam megtenni.

Több mint 9 millió forintot pumpáltam ebbe a választásba, komoly tartozásokat felhalmozva nyomdáknál. Magába az aláírásgyűjtésbe, kettő és fél millió forintot adtam bele a költségek finanszírozására. Mert én olyan komolyan gondoltam ezt, mint az elmúlt fél évtizedben minden nap. Sajnos Önök nem tették oda magukat kellő képpen, mert ha odatették volna, akkor ez nem lenne ennyire kiélezett.Tisztelet a kivételnek, tisztelet és köszönet mindazoknak, akik emberfeletti áldozatot hoztak ezért az ügyért. 23 országgyűlési képviselőt még mindig bejuttathatnak a kifosztottak, hogy képviselve legyen a kártérítési ügyük.

Még annyit megjegyeznék, mint hiteles forrás, aki járta az országot és a terepen gyűjtötte az aláírást több megyében is, hogy elképedve nézem egyes kispártok listáját az NVI honlapján, hogy micsoda létszámot produkáltak, hiszen egyetlen egy , de ezt vegyék így ahogy mondom, egyetlen egy helyen sem találkoztunk az elmúlt két hétben ezen pártok aláírásgyűjtőivel. Mert azt értjük, hogy a fideszes gépezet megoldja másképp, na de ezek? Ezek hogyan? Szavazzanak A Haza Pártja 23 képviselőjelöltjére ezen a kamu választáson, ha már szavaznak. – Kásler Árpád.

Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KI FOGJA EZUTÁN ÖNZETLENÜL SEGÍTENI A DEVIZÁSOKAT?
KI FOGJA EZUTÁN ÖNZETLENÜL SEGÍTENI A DEVIZÁSOKAT?

KI FOGJA EZUTÁN ÖNZETLENÜL SEGÍTENI A DEVIZÁSOKAT? [good_old_share] Póka László - Ki fogja ezután önzetlenül segíteni a SeVizásokat? – Köszönjük...

SZÁZMILLIÁRDOKAT ADNA A DEVIZAKÁROSULTAKNAK AZ LMP.
SZÁZMILLIÁRDOKAT ADNA A DEVIZAKÁROSULTAKNAK AZ LMP.

SZÁZMILLIÁRDOKAT ADNA A DEVIZAKÁROSULTAKNAK AZ LMP. [good_old_share] 260 milliárd forintos alapot hozna létre a devizahitelesek megsegítésére az LMP – mondta...

Close