FIA ÖNGYILKOS LETT, A BANK VIHETI A HÁZÁT

FIA ÖNGYILKOS LETT, A BANK VIHETI A HÁZÁT.

FIA ÖNGYILKOS LETT, A BANK VIHETI A HÁZÁT

[cn-social-icon]

Kilakoltathatják a 71 éves Juliannát és súlyos beteg fiát – írja a Bors. Az asszony nagyobbik fia vette fel a hitelt lakásfelújításra. A férfi meghalt, a törlesztőrészletek elszálltak.

loading...

Frissen sült grenadírmars illata járja be Borosné Ju­lianna konyháját. Az idős asszony háza szerény, de tiszta, a kert rendben tartott. Alex, a német juhászkutya óljából ugat.

– A férjem 1991-ben elhunyt. A 2. sz. Építőipari Vállalatnál volt munkavezető. Én közértben dolgoztam eladóként. Ide 1993-ban költöztünk, de akkor ez a ház még nem így nézett ki. Volt vele munka rendesen, még fürdőszobánk sem volt – kezdi történetét Julianna, aki egyedül iskoláztatta és nevelte két fiát, Zsoltot és Istvánt.

– Zsolt 2007-ben vett fel svájci frank alapú devizahitelt lakásfelújításra. De 2008. január 24-én felakasztotta magát egy nő miatt, aki összetörte a szívét, és elvitte a pénzét – sírja el magát Julianna, miközben re­megő kezével hatalmas köteg papírt emel az étkezőasztalra.

– Arra sem volt pénzem, hogy eltemettessem, kölcsönt kellett felvennem. Egy ideig még fizettem a törlesztőrészleteket a hitelre, amit így megörököltem, de aztán elszabadult a frank. Az egyik hónapban hetven­egyezer forint volt, a következőben már nyolcvan, az­tán majdnem százhúszezer. Nem bírtam törleszteni – vallja be az asszony.

Részlet egy olvasói levélből: T. Cím !
Köszönöm a tájékoztatást. Nagyon szomorú, hogy így becsaptak mindannyiunkat. Valóban ez  az évszázad csalása!!!!!!!!!!
Mára már az is kiderült, hogy nem csak a hitelt felvevőket, de a pénzüket megtakarító embereket is kifosztották. Meddig lehet ezt büntetlenül csinálni ? 
A forintosítás is csak egy újabb lehúzás ! A DEVIZA -KÁROSULTAKNAK  EGYÜTTES ÖSSZEFOGÁSSAL EGYSZERRE KELLENE A FIZETÉST ABBAHAGYNI, ÉS KÖZÖS ENGEDETLENSÉGGEL  VALAMILYEN REÁLIS MEGOLDÁST TALÁLNI A RABLÓ BANKOKKAL SZEMBEN. üdvözlettel : egy becsapott nyugdíjas

Julianna mára belebetegedett a többmilliós teherbe. István fia is belerokkant a nyomásba: TBC-s lett, a fél tüdejét kivették, legutóbb epilepsziát diagnosztizáltak nála. Gyakorlatilag rokkant.

loading...

– Tavaly áprilisban kaptunk hat hónap haladékot a végrehajtótól, gyorsan megkerestük a Magyar Nemzeti Eszközkezelőt is: legyen az államé a lakás, legalább hadd maradjunk benne. Válasz azóta sem jött. Március 28. az utolsó nap, ha addig nem történik semmi érdemi, akkor utcára tesznek bennünket – sápad el Julianna. Tegnap még feladott egy levelet a bíróságnak, bízik benne, hogy végre megfelelő ember veszi kézbe, és talán marad fedél a fejük fölött.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TÖMEGÉVEL KÜLDIK A FIZETÉSI MEGHAGYÁSOKAT!- EMBEREK! MI KELL MÉG?
TÖMEGÉVEL KÜLDIK A FIZETÉSI MEGHAGYÁSOKAT!- EMBEREK! MI KELL MÉG?

TÖMEGÉVEL KÜLDIK A FIZETÉSI MEGHAGYÁSOKAT!- EMBEREK! MI KELL MÉG? Erzsebet Szalagyi – Facebook [cn-social-icon] TÖMEGÉVEL KÜLDIK A KÖZJEGYZŐK A MOKK-OS LEVELEKET...

A BANKOK "FANTASZTIKUS" AJÁNLATTAL CSÁBÍTJÁK A DEVIZAKÁROSULTAKAT.
A BANKOK “FANTASZTIKUS” AJÁNLATTAL CSÁBÍTJÁK A DEVIZAKÁROSULTAKAT

A BANKOK "FANTASZTIKUS" AJÁNLATTAL CSÁBÍTJÁK A DEVIZAKÁROSULTAKAT [cn-social-icon] Úgy látszik, hogy ezek sosem fogynak ki a jobbnál jobb öteletekből. Van...

Close