HITELSZÖVETSÉG FELHÍVÁSA.

HITELSZÖVETSÉG FELHÍVÁSA: 2017. február 14-én 10.30. Bp,Markó u.27.


Civil társunkat a Bankcsapda civil szervezet vezetőjét Falus Zsoltot beperelte – egyébként teljesen értelmetlen okokra hivatkozva – egy pénzügyi szolgáltató, nevezetesen az Unicredit Bank – képviseletét ellátó Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda.  (Videók a lap alján)
Zsolt elleni perindítást kicsinyes bosszúnak tekintjük. Bosszúnak, amit nem csak felé, hanem fenyegetésként minden szervezetnek, hiteladósnak intéznek.

Aki ezt megérti, annak nem lehetősége van eljönni a tárgyalásra, hanem kutya kötelessége.

Aki nem jön el, az otthon marad, vagy lesz valahol, a fáj a lábam meg annyira mennék kifogást most inkább hagyjuk…. 9 éven keresztül ez ment.

Tehát hogy világos legyen: nem Zsoltot kell felkísérni a lépcsőn – mert erre vakmerő módon ugyan, de képes egyedül is.

Mindenkinek. saját magát kell odatenni, emelt fejjel, nézzenek csak a szemébe mindazok, akik a tisztességes életének jövőjétől akarják megfosztani őt, családját, szeretteit, barátait.

Eseményoldal: https://www.facebook.com/events/1869308773349704/

Gyerekek vannak távol kettészakadt családként léteznek ma sokan…. csak papíron. Unokák az interneten beszélgetnek a nagymamákkal… mindezt azért, hogy kikecmeregjenek az átkozott hitelcsapdából.
NCK: mi is kérjük „deviza”-károsult olvasóinkat, főleg azokat, akik Budapesten, vagy Budapest környékén élnek, hogy jelenlétükkel erősítsék Zsoltot. Fontos megemlíteni, hogy ez nem egy tüntetés! Az adott helyen, és időben (14-én 10.30) bárki tartózkodhat a közterületen (Markó u.27.).
Te fontosnak tartod Falus Zsolt perét? Támogatod, és ott leszel?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

loading…Szólj hozzá

Hozzászólás