A DEVIZAKÁROSULTAK EZREINEK HALÁLÁT ELHALLGATJÁK, VAJNA ÚR HALÁLÁRÓL PEDIG MEGEMLÉKEZNEK.

A DEVIZAKÁROSULTAK EZREINEK HALÁLÁT ELHALLGATJÁK, VAJNA ÚR HALÁLÁRÓL PEDIG MEGEMLÉKEZNEK.

A DEVIZAKÁROSULTAK EZREINEK HALÁLÁT ELHALLGATJÁK, VAJNA ÚR HALÁLÁRÓL PEDIG MEGEMLÉKEZNEK.

[good_old_share]


Ti küldtétek: ..” A halál az élet velejárója. A veszteség fájóbb viszont ott, ahol annak MÉG NEM LETT VOLNA ITT AZ IDEJE…”

 

Vajna ÚR haláláról szép számmal megemlékeztek, de az öngyilkosságba hajszoltak halálhírét TUDATOSAN elhallgatják.

loading...Vajna halála koránál és betegségénél fogva várható volt, MÉGIS HÍR, míg egy TUDATOSAN ÖNGYILKOSSÁGBA HAJSZOLT EMBER HALÁLA mintha említésre méltó sem lenne. EZ  A  KÜLÖNBSÉG  SZEGÉNY ÉS  GAZDAG EMBER KÖZÖTT??

A halál az élet velejárója. A veszteség fájóbb viszont ott, ahol annak MÉG NEM LETT VOLNA ITT AZ IDEJE.

Azt mondják egyetlen igazságos dolog a halál, mert azt senki el nem kerülheti. Ez igaz, csak nem mindegy, hogy valaki azért távozik, mert lejárt az ideje, vagy azért, mert VALAKIK nyereségvágyból, hatalomtól, kapzsiságtól vezérelve ÖNGYILKOSSÁGBA HAJSZOLTÁK.

Engem Vajna úrhoz nem köt semmi, a halálba menekülő viszont sorstársam, így én az ő lelki üdvéért mondtam imát.

Az élet eldobása is bűn, de hiszem, hogy azok büntetése kik ebbe belehajszolták nagyobb lesz, hogy haláluk előtt megismerkednek a kitaszítottság, a jogfosztottság, a rettegés, a reménytelenség, a kiszolgáltatott tehetetlenség érzésével.

loading...

Kérem Isten bocsánatát a számomra ismeretlen, mégis hozzám oly közelálló, életének önkezével véget vető férfi számára. ISTEN BOCSÁSSA MEG NEKI, lelke békére leljen.Meglátásom szerint a rabszolga törvény CSAK azon célt szolgálja, hogy az ellene szóló tüntetések, felszólalások ELNYOMJÁK a deviza nyilvántartású "kölcsön" ügyében keletkezett 2018.szeptember 20-i C-51/17.sz. Európai Bíróság ÍTÉLETÉBEN foglaltakat. Olyan mélységes felháborodást keltettek vele, hogy CSAK AZ VAN NAPIRENDEN, viszont értelme NINCS AZ EGÉSZNEK!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Jogfosztottságunkat, kiszolgáltatottságunkat MINDEN NAP az arcunkba tolják, egy csokitallért mellékelve cinikusságukhoz az arcunkba köpés helyett.

ÍGY  IS  ÉRTJÜK!  ők ezt is megtehetik! K L.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HITELE MIATT A MÉLYBE VETETTE MAGÁT.
HITELE MIATT A MÉLYBE VETETTE MAGÁT.

HITELE MIATT A MÉLYBE VETETTE MAGÁT. [good_old_share] Nem szeretünk rossz hírekről beszámolni, de sajnos a tragédiák a „deviza”-károsultak mindennapjainak részét...

A DEVIZAKÁROSULTAK EGY RÉSZE FONTOS LEVELET KAP.
A DEVIZAKÁROSULTAK EGY RÉSZE FONTOS LEVELET KAP.

A DEVIZAKÁROSULTAK EGY RÉSZE FONTOS LEVELET KAP. [good_old_share] A HVG arról számolt be, hogy a Nemzeti Eszközkezelő megkezdi az ingatlanok...

Close