DR. LÉHMANN: A NEMZET ÁRULÓIRÓL

DR. LÉHMANN: A NEMZET ÁRULÓIRÓL.

DR. LÉHMANN: A NEMZET ÁRULÓIRÓL

Nem tudom megállni azt, hogy nagyon kedves levelezőmnek tegnapi írásomra adott válaszát az alábbiakban ne közöljem. 
 
Pontos helyzetértékelés a devizában nyilvántartott forinthitelproblémának hatalom általi elrejtéséről.
 
Léhmann György
 
Siófokon 2014. március 6.
________________________________________
From: G……….L……… [mailto:d…………….@t-online.hu] 
Sent: Wednesday, March 05, 2014 9:35 PM
To: Dr. Léhmann György
Subject: Binderről jut eszembe
Tisztelt dr Léhmann úr!
 
Legutóbbi levelében hazánk szépemlékezetű, bankárérdekeknek való megfelelési kényszerben szenvedő, a nevében jelzett feladatát elszabotáló fogyasztóvévelmi hatóságunk, a PSZÁF egykori szóvivőjének, Binder testvérünknek – mármár feledésbe merült – ócska és szégyenteljes nyilatkozatát említette, és nagyon helyesen emlékeztette a közvéleményt erre a nemzet ellen elkövetett apró kis árulásra. 


 
Tényleg emlékeznünk kell majd 50 év múlva is, ki volt az a sok jelentéktelen kis szürke hivatalnok, aki az ilyen, és ehhez hasonló mindennapos kis árulásaival majdnem ennek az országnak a vesztét okozták. Még akkor is, ha jól tudjuk, ez a szerencsétlen csak egy szócső. Az ismeretlenség homályába burkolódzó, fertelmes, sötét érdekeket lelkesen szolgáló erkölcstelen, istentelen emberek által megfogalmazottakhoz az arcát adó nyomorult. Lelke rajta.
 
Na lényeg az, hogy Binder említése kapcsán eszembe jutott egy akkoriban folytatott levélváltásom a PSZÁF fóosztályvezetőjével, Szabadfalvi Istvánnal. 
Az alábbi idézet egy neki, általam írt levélből származik. Jelen levelemhez mellékelt pdf dokumentum pedig Szabadfalvi kérdésemre adott válaszát tartalmazza. Valóban érdekes olvasmány a "fogyasztóvédelmi" (értsd: bankvédő) hatóság prominens személyiségeitől származó érvelés a mostanában  – elsősorban önnek köszönhetően – szaporodó kedvező bírói ítéletek indoklásaival összevetve. Szerintem mindenki gyűjtögesse ezeket a parazitákhoz lojális, szereptévesztésben megőszült testvéreink által megfogalmazott írásos bizonyítékokat. El fog jönni hitem szerint az idő, amikor visszavesszük országunkat a fosztogató, ótvar tolvaj bandától, és akkor szembesítenünk kell majd megtévedt nemzettársainkat is apró kis árulásaik bizonyítékaival. 
 
Egy utolsó gondolat: nem tudom feltűnt-e, de az utóbbi időben mind a kormányoldal, mind az un. ellenzék (és a hozzájuk lojális médiumok) úgy kerüli a deviza hitel probléma témáját, hogy az már szánalmas. Gyakorlatilag tilos beszélni erről a témáról minden tv csatornán. És ez már így lesz a választásokig, ez nyilvánvaló. Pesze az ember érti mindkét oldalt (már ha van ilyen). Az egyik nyíltan kozmopolita – globalista, a másik meg csak elszabotálta 4 éven keresztül 4 millió emer brutális kifosztásának megakadályozását a maga 2/3-a ellenére. Hát én is beszélnék a helyükben mindenről, csak a devizahitel dolog szóba ne kerüljön.
 
Végezetül a már említett általam a PSZÁF-nak írt levélből egy részlet:      
 


" Kérek továbbá tájékoztatást arról, hogy a PSZÁF fenntartja-e azon, Binder István nevével fémjelzett álláspontját, miszerint a  Pest Megyei Bíróság előzetes döntéshozatal iránti kérelmére a C-472/2010. szám alatt az Európai Bíróság által hozott ítélet-ben megfogalmazottak nem vonatkoznak a bankszektorra, ill. egyáltalán mire alapozzák azon állításukat, hogy az ítélet joghatályát nem minden fogyasztói szerződésre, hanem valamiféle szektorelméletet önkényesen beemelve minden másra irányadónak tartják, kivéve az önök felügyelete alá tartozó pénzintézetekre. "
 
Tisztelettel:
 
              G………… L…………
 
Ui: Ja, és újfent gratulálok a CIB elleni győzelemhez is. Csak azt nem tudom, ez a jelenleg kormányzó majombanda tényleg azt várja, hogy majd ön – helyettük – megoldja egyedül az egész problémát? Ez valami iszonyat! Mert, hogy a nyíltan hazaáruló ballibekre se számíthatunk ez ügyben, az biztos! A Jobbik meg kétesélyes – szerintem.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM