FALUS ZSOLT-KÖSZÖNET 2017-02-14.

FALUS ZSOLT-KÖSZÖNET 2017-02-14.

FALUS ZSOLT-KÖSZÖNET 2017-02-14.

[good_old_share]

VIDEÓ ALÁBB!

 

Kedves Barátaim, Ismerőseim és Sorstársaim!

loading...
Az első szavaim a KÖSZÖNET és a HÁLA, amiért a mai napon (2017.02.14.) valódi tömeg jelent meg a Fővárosi Törvényszék előtt, ezért minden résztvevőnek ELISMERÉS és TISZTELET jár, hiszen sokan komoly áldozatot hoztak azért, hogy jelenlétükkel támogatásukat kifejezzék és véleményüket kinyilvánítsák!

Sajnos csak korlátozott létszámban volt lehetőség a tárgyalótermbe való bejutásra, ezért sokan a mai napon nem jutottak be, azonban a tömeg jelenléte miatt a következő tárgyaláson egy lényegesen nagyobb tárgyalótermet fog számunkra biztosítani a bíróság!

A jövő héten külön videót fogunk készíteni annak érdekében, hogy a peres eljárás lényegét a hitelezői kockázatkezelés tényét és a csatolt "élő" felvételen elhangzottakat nagyon sokan megértsék!

Köszönöm a támogatást és a nyilvánosságot a megjelent médiának és azoknak is, akik a Fővárosi Törvényszék elé a tüntetést szervezték !
Barátsággal
Falus Zsolt Ferenc

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A "DEVIZÁSOK" KIFOSZTÁSA MELLETT NEM LEHET SZÓ NÉLKÜL ELMENNI!
A “DEVIZÁSOK” KIFOSZTÁSA MELLETT NEM LEHET SZÓ NÉLKÜL ELMENNI!

A "DEVIZÁSOK" KIFOSZTÁSA MELLETT NEM LEHET SZÓ NÉLKÜL ELMENNI! [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! A jogász- és bankárbál. – szerintem...

DEVIZAKÁROSULTAK DEMONSTRÁLTAK A SZEGEDI JÁRÁSBÍRÓSÁG ELŐTT.
DEVIZAKÁROSULTAK DEMONSTRÁLTAK A SZEGEDI JÁRÁSBÍRÓSÁG ELŐTT.

DEVIZAKÁROSULTAK DEMONSTRÁLTAK A SZEGEDI JÁRÁSBÍRÓSÁG ELŐTT. [good_old_share] Demonstrálók: Lehetetlen helyzetbe hozták a devizahiteleseket. (Videó alább)   Devizakárosultak tüntettek a Szegedi...

Close