HAJTÓVADÁSZAT AZ ÁRVERÉSI VEVŐK ELLEN?

HAJTÓVADÁSZAT AZ ÁRVERÉSI VEVŐK ELLEN?

HAJTÓVADÁSZAT AZ ÁRVERÉSI VEVŐK ELLEN?

[good_old_share]


Nem tudjuk, hogy a "Fehér Kéményseprők" Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége bejelentését mennyire lehet komolyan venni, és azt sem, hogy amennyiben az alább emlegetett „jogi út” nem válik be, akkor mit fognak tenni az árverési vevőkkel.

 

Vajon valóban „begyűjtik őket”?Mindenesetre az alább olvasható közleményt 2018-09-12-én tette közzé a szövetség a Facebook oldalán.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket és, ha lesz miről, akkor beszámolunk róla.

"Fehér Kéményseprők" Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek szövetsége hajtóvadászatot indít az összes "ÁRVERÉSI VEVŐ" ellen, aki a nemzet társa véres verejtékével megszerzett ingatlanát vagyonát elveszi!

 

Egyetértünk Zsigmond Gáborral, aki az alábbiakat tette közzé:" Aki banki vagy devizahitel károsultak elárverezett házait, lakásait árverési vevőként vásárolja meg, annak el kell venni a magyar állampolgárságát! Ki kell lökni az árulókat a nemzetből! Nem magyar állampolgárok, pedig kizárandók ezen ügyletekből!"

Szégyen, hogy árverésekre szakosodott egyszemélyes Kft.-k és megbízásból vásárló magánszemélyek fosztják ki a nemzetet és a magánvagyonukból az embereket.

Kérünk mindenkit, hogy az árverési vevő adatait küldje meg, hogy a megfelelő jogi lépéseket meg tudjuk tenni ellenük.

Egyenlőre jogi úton…….. Viszont, ha az nem válik be, akkor begyűjtjük őket……… "Fehér Kéményseprők" Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége.

A szövetség Facebook oldalán több hozzászóló kérdezte, hogy milyen címre lehet küldeni az árverési vevők, illetve a végrehajtással foglalkozó személyek adatait. A szövetség ezt a címet adta meg: feherkemenyseprok@gmail.com . Ide várják a szükséges adatokat.A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM