„DEVIZAHITEL”-TI URAK, TI NAGYURAK JÓL ALSZOTOK?

„DEVIZAHITEL”-TI URAK, TI NAGYURAK JÓL ALSZOTOK?

„DEVIZAHITEL”-TI URAK, TI NAGYURAK JÓL ALSZOTOK?

[good_old_share]


A MAI NAP MARGÓÁRA (ti küldtétek…)

 

Olvasd el ezt a jelentést, ami a való világ eseményéről szól, olvasd el te, aki a mátrixban élsz, aki az fb virtuális világában a fotelból vívod a csatáid. Aki akár naponta többször írja, hogy na, ezt már nem tűrhetjük stb, stb, stb! – Marosi Katalin.




Attól még a valóságban napi szinten zajlik az őrület, emberek kifosztása, megnyomorítása, halálba kergetése!

A MAI NAPON REGGEL 9 ÓRAKOR VERŐCÉN KILAKOLTATTAK EGY ROKKANT 63 ÉVES OXIGÉNPALACKOS ASSZONYT, AKIT ÉVEK ÓTA ÁTVERTEK, KIFOSZTOTTAK, ELLEHETETLENÍTETTEK.

CSALÁSOK, ÖSSZEFONÓDÁSOK, MAFFIA MÓDSZEREK TÖMEGÉT KÖVETTÉK EL ELLENE, AKI ÉVEK ÓTA EGYEDÜL NYOMOROG, LEGFELJEBB NÉHÁNY JÓ ÉRZÉSŰ SZOMSZÉD, SZÁNALMÁBAN, SEGÍTSÉGÉBEN BÍZHATOTT, HOGY EDDIG TÚLÉLTE!

MOST A FEDELET IS ELVETTÉK TŐLE, RENDŐRI SEGÍTSÉGGEL RAKTÁK UTCÁRA ÚGY HOGY KÖZBEN ELFOGYOTT AZ OXIGÉNJE ÉS A VÉGREHAJTÓ, VALAMINT AZ ÚJ TULAJDONOS NEM ENGEDTE HOGY A HELYSZÍNEN MEGVÁRJÁK AZ OXIGÉNPALACK MEGÉRKEZÉSÉT!

EZ A MAI MAGYAR VALÓSÁG!

TI URAK, TI NAGYURAK JÓL ALSZOTOK?

KÖZÖNSÉGES BŰNÖZŐK KEZÉRE JÁTSZOTTÁTOK AZ ORSZÁGOT! A RENDŐRÖKET ESKÜJÜK MEGSZEGÉSÉRE KÉNYSZERÍTVE, A BŰNÖZŐ VÉGREHAJTÓK KEZÉRE ADTÁTOK!

TÖRVÉNYEITEKET A NÉP ELLEN HASZNÁLJÁTOK! JOGNAK NEVEZVE A JOGTALANSÁGOT!




Gondolom, sokakban merülnek fel kérdések, hogy miért nem lehetett erről hamarabb tudni, hogy történhetett, miért nem fordult, ehhez, ahhoz. Meg ügyvéd és bíróság.

Nos, mind meg volt! A periratokat átnézve laikusnak is egyértelmű a csalások tömege.

A bíróságra beadott vh halasztási kérelmeket, feljegyzéseket a bíróság rendre elutasította az üggyel kapcsolatban fals adatokat, az ügyben nem kompetens személyek véleményét rögzítette.

Lipták Lilla barátnőm hosszú hónapok óta foglalkozik az üggyel, ha lehet mondani a Jó Istenhez is elment, írta a hivatalos leveleket. Fordult az összes magát károsultak védő szervezetnek nevezőkhöz.

Valamennyi helyről csak az elutasítás! A végrehajtó mindeközben teljesen önjáró lett! Még az állítólagos vevőt is elfelejtette értesíteni a mai kilakoltatásról, ezt végül is az éjszaka folyamán kalandos úton módon, jó érzésű civilek szervezték meg így az új tulaj nyaralását megszakítva érkezett reggel a helyszínre és legalább abba bele egyezett hogy Szilvia holmija ne legyen az utcára dobva!

A végrehajtó hosszasan lebeszélte az új tulajdonost arról, h néhány hét haladékot adjon a kiköltözésre! A végrehajtó végig cinikusan, magabiztosan viselkedett, próbálta a rendőröket felhasználni aljasságához, mivel ehhez neki joga van!

loading…


A rendőrök a körülményekhez és lehetőségükhöz mérten tisztességesen viselkedtek! (valószínű őket is meg kellene menteni a végrehajtók markából!)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A végrehajtó a rendőrök előtt tagadta le azt az 500 ezer Ft-ot amit már befizetett neki a most kilakoltatott asszony, az elszámolásban ezt a jelentős, bár valószínű neki apró pénznek számított összeget nem tüntette fel és most szóban tagadta (van róla dokumentum!) Tehát ezzel is jogtalanságot csalást követett el! Persze ez a legkisebb bűne!

A kilakoltatáson végül a Város Mindenkié sajtósa is megjelent, de az általa készített fotókat a végrehajtó letöröltette!!!!

Azt gondolja ez a gazember, hogy nem lesz nyoma a bűneinek? Azt gondolja ez a gazember, hogy nem lesz számon kérve?

Téved! Ez a cikk az első fejezete volt ennek a konkrét ügynek! A feljelentések pedig elindulnak! Bár egy jogtalan állam, jogtalan törvényei nem hozhatnak gyógyírt. De ez sem maradhat így örökre. Viszont nem felejtünk!

" Amikor a törvénytelenségből törvény lesz, az ellenállás kötelesség!" – Marosi Katalin.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM