GUSZTUSTALAN TERMÉKBEMUTATÓ! SZÁZEZREKET CSALNAK KI!

NEVital Kft-GUSZTUSTALAN TERMÉKBEMUTATÓ! SZÁZEZREKET CSALNAK KI!

Százezrekért adták a turmixgépet a termékbemutatón

Vigyázat, átverés! Akár városnézésnek, akár egészségszűrésnek vagy ajándékutalvány-átadásnak hívják, ez több százezer forintos lehúzás! A Blikk ezúttal az eddigieknél is pimaszabb módszerről szerzett tudomást.

– A cég egy elegáns szállodába invitált az egészséges életmódról szóló előadásra – idézte fel átverését K. Mihály. Megérkezéskor a mobiltelefonokat kikapcsoltatták. Az előadás nem volt túl hosszú, ám kérdéseket nem lehetett feltenni, mert ha valaki felemelte a kezét, rögtön két asszisztens ugrott oda hozzá, hogy maradjon csendben.– Egy robotgépet hoztak elő, amelyről azt állították, minden más konyhai eszközt helyettesít. A dobozon feltüntették az állítólagos eredeti árát, 1950 eurót (600 ezer forint). Ezután jött egy víztisztító gép, amely még a rák ellen is jó, majd egy takarítógép, amely minden élősködőt és baktériumot megöl. Tudták, hogy senkinél nem lesz a vásárláshoz szükséges pénz vagy a hitelhez szükséges iratok. Ezért autókkal szállították haza az embereket, hogy magukhoz vehessék a dokumentumokat – folytatta a férfi.

loading...


Egy hónappal később, az ünnepek alatt derült ki, hogy átverték. Az interneten ugyanis megtalálta a robotgépet 20 ezer forintért, a víztisztítót 14 ezer forintért. A porszívó 10 ezerért keresett gazdát a világhálón. Így a kamatokkal együtt közel félmilliós vétel valójában pár tízezer forintot ér. K. ügyvédet fogadott. 
– Ügyfelem megtévesztéses csalás áldozata lett. Feljelentést teszünk az ügyben – nyilatkozta dr. Lichy József ügyvéd. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) közölte, hogy a NEVital Kft.-vel szemben mostanában 16 eljárás indult.– A cég próbálja megakadályozni, hogy tudjunk a bemutatóik időpontjáról, helyéről. De az újonnan életbe lépett jogszabály szerint az illetékes jegyzőnél 15 nappal korábban bejelentést kell tenniük – közölte dr. Fülöp Zsuzsanna, az NFH szóvivője. A szervező cégtől nem kaptunk választ, ugyanis csak postai úton elérhetőek. 
Koós Szabolcs

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A HPT. SZERINTI SEMMISSÉGI OKOK-Nagy Éva, Balázs József.
A HPT. SZERINTI SEMMISSÉGI OKOK-Nagy Éva, Balázs József

Éva Nagy: Összegyűjtöttem a deviza alapú hitel összes törvénysértését. Szerintem jól felhasználhatók perben. A Kúria szerint jogszerű devizahitellel szemben én...

DR.LÉHMANN:HÁROM ÚJABB ÍTÉLET!vESZTESEK: OTP, ERSTE, FHB BANK.
DR.LÉHMANN:HÁROM ÚJABB ÍTÉLET! VESZTESEK: OTP, ERSTE, FHB BANK

Tegnapi napon a devizában nyilvántartott forintkölcsönszerződések egyoldalu szerződésmódosítását lehetővé tevő szerződés érvénytelenségének megállapítása iránti bírósági peres eljárásokban három olyan ítéletet...

Close