BÚCSÚT MONDHATUNK A BANKOKNAK! ITT A JÖVŐ PÉNZE! DE A MAGYAROK NEM KAPJÁK MEG!

BÚCSÚT MONDHATUNK A BANKOKNAK! ITT A JÖVŐ PÉNZE! DE A MAGYAROK NEM KAPJÁK MEG!

BÚCSÚT MONDHATUNK A BANKOKNAK! ITT A JÖVŐ PÉNZE! DE A MAGYAROK NEM KAPJÁK MEG!


A JÖVŐ PÉNZE

De a Magyarok nem kapják meg, mert nem értékelik a jót! Ezt írta Facebook oldalán Vezér-Szörényi László a nagy bejelentés után.Itt a bejelentés, alább pedig Vezér-Szörényi lászó bejelentéshez fűzött gondolatai:

Elkészültem vele – legalábbis koncepció szinten. (Vezér-Szörényi László pénzügyi informatikus mérnök, gazdasági szakértő, a Deutsche Bank volt tanácsadója, digitális pénzek, banki szoftver fejlesztő)

loading...

A lényege, hogy kijavítja a pénzrendszerünkbe kódolt alapvető hibát. Pénzből sosincs elég, drága a használata, drága a banki hitel, stb. Ez a pénzhiány generálja a szegénységet, a munkanélküliséget, a korrupciót, sőt a háborúkat is.

Nos, ez a probléma alapvetően abból fakad, hogy a pénzrendszerben rejlő ellenmondásokat eddig nem ismerték fel, így nem is kezelték soha.

A pénznek sok feladatot kell ellátnia, mindezeket két nagy csoportba sorolhatjuk: a pénz forgó és a nyugvó funkciói. Amikor fizetünk valamiért vagy anyagi javakat cserélünk akkor a pénznek forognia kell, míg ha betesszük a bankba, vagy befektetjük valamibe, akkor a pénzünknek nyugvó feladatot kell ellátnia.

Eddig a a világon egyféle pénzt használtak a mindkét funkcióra, ami abszurd, ugyanis a pénz nem tud egyszerre forogni is és nyugodni is. Az ellentmondást csak egyszerre több pénznem bevezetésével lehet feloldani.

Elkészítettem a három pénznemre alapuló rendszeremet, amely egy arany alapú bázispénzt egy kamatmentes hitelpénzt és egy készpénz jellegű olcsó fizetőeszközt tartalmaz.

loading...

Mobiltelefonokkal lehet használni, nem kell bank hozzá, mindenki saját maga bocsáthat ki saját fizetőeszközt és elég két mobiltelefont egymáshoz érinteni ahhoz, hogy egy tranzakció megvalósuljon.

A fizetőeszköz funkciója akkor is használható, ha nincs net, sőt akkor is ha nincs áram, de süt a nap.

Úgy csináltam meg, hogy használható legyen akár az afrikai sivatagban is, de akár az Antarktiszon is.

A koncepciómat egy "Fehér Könyv" formájában 14 államfő asztalára juttattam el, eddig pozitívak a visszajelzések.

A rendszert próbáltam hibátlanra készíteni, hozzá a blokkláncnál is sokkal biztonságosabb és fejlettebb elosztott adatbázis technológiát használtam.

Olyan egyszerűre terveztem, hogy bárki tudja kezelni.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A megvalósításhoz sikerült elnyernem egy nagy szoftvergyártó támogatását. Ha minden az elképzeléseim szerint alakul, akkor ezt fogják bevezetni 14 ország közös fizetőeszközeként.

Célom, hogy pénzbőséget teremtsek a Földön, ezáltal megszűnjön az emberek félelme a jövőtől, megszűnjenek a háborúk. Ha van elég pénz, akkor senki sem fog harcolni mások érdekéért. Ekkor és csak ekkor indulhat el az emberiség a tudatos, ésszerűség alapú társadalom irányába.Vezér-Szörényi László: A magyar emberek nem értékelik a jót, ezért nem is kapják meg. Ami a kezemben van, tudom, hogy a világ legnagyobb fegyvere, de majd annak a népnek adom, amelyik azt értékelni fogja.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Sokat javult a devizahitelesek helyzete
Sokat javult a devizahitelesek helyzete

Sokat javult a devizahitelesek helyzete Nagy szerencséje a devizahiteles társadalomnak, hogy az Európai Unió bírósága a devizakárosultak mellé állt. Érdemes...

Devizakárosult kisgyermekes családnál kapcsoltatta ki az áramot a lakás vevője karácsony előtt
Devizakárosult kisgyermekes családnál kapcsoltatta ki az áramot a lakás vevője karácsony előtt

Devizakárosult kisgyermekes családnál kapcsoltatta ki az áramot a lakás vevője karácsony előtt Arról számolt be a Nyugat.hu, hogy a család sötétben...

Close