GRATULÁLUNK! NEM KELL KIKÖLTÖZNI!

GRATULÁLUNK! NEM KELL KIKÖLTÖZNI!

GRATULÁLUNK! NEM KELL KIKÖLTÖZNI!


[good_old_share]

Devizahitel VÉGE bejegyzése – Tárgyalótermi friss hír: nem kell kiköltözni!
Újabb jogerős ítélet született, civil társaságunk vezető ügyvédje másodfokon is nyert a Budapest Bank ellen végrehajtás megszüntetési perben a Fővárosi Törvényszéken.

Az ügy pikantériája, hogy a bank megpróbált kihátrálni a vesztesnek ígérkező perből. Ehhez azt az új trükköt akarta alkalmazni, hogy vissza akarta vonni a folyamatban lévő végrehajtást.

A bank állította a Bíróságon, hogy jelezte a végrehajtónak miszerint visszavonja a végrehajtást,de a végrehajtó (az adós szerencséjére) lassú volt és a tárgyalás napjáig nem intézkedett.
A bank arra játszott, hogy most visszavonja a VH-t és majd 2018.jan.1 után újra indítja azt, mert akkor már az új VH. törvények miatt a bankoknak lesz kedvezőbb a jogi környezet és így "tutira" mehet majd az adóssal szemben.

Kedves olvasó! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/


Ám rutinos ügyvédünk átlátott a szitán és alapos érveléssel gondoskodott róla, hogy a Budapest Bank ügyvédje csak jogerős vesztes ítélettel a hóna alatt távozhasson a Bíróságról.

Így szerencsésen ért véget a tárgyalás és a végrehajtást a bank most már nem indíthatja újra el. Az ítéletet, amint megérkezik azonnal közzétesszük. – Devizahitel VÉGE bejegyzése. Gratulálunk!
Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Kattints ide!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM