GRATULÁLUNK! NEM KELL KIKÖLTÖZNI!

GRATULÁLUNK! NEM KELL KIKÖLTÖZNI!


Devizahitel VÉGE bejegyzése – Tárgyalótermi friss hír: nem kell kiköltözni!
Újabb jogerős ítélet született, civil társaságunk vezető ügyvédje másodfokon is nyert a Budapest Bank ellen végrehajtás megszüntetési perben a Fővárosi Törvényszéken.

Az ügy pikantériája, hogy a bank megpróbált kihátrálni a vesztesnek ígérkező perből. Ehhez azt az új trükköt akarta alkalmazni, hogy vissza akarta vonni a folyamatban lévő végrehajtást.

A bank állította a Bíróságon, hogy jelezte a végrehajtónak miszerint visszavonja a végrehajtást,de a végrehajtó (az adós szerencséjére) lassú volt és a tárgyalás napjáig nem intézkedett.
A bank arra játszott, hogy most visszavonja a VH-t és majd 2018.jan.1 után újra indítja azt, mert akkor már az új VH. törvények miatt a bankoknak lesz kedvezőbb a jogi környezet és így "tutira" mehet majd az adóssal szemben.

Kedves olvasó! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/


Ám rutinos ügyvédünk átlátott a szitán és alapos érveléssel gondoskodott róla, hogy a Budapest Bank ügyvédje csak jogerős vesztes ítélettel a hóna alatt távozhasson a Bíróságról.

Így szerencsésen ért véget a tárgyalás és a végrehajtást a bank most már nem indíthatja újra el. Az ítéletet, amint megérkezik azonnal közzétesszük. – Devizahitel VÉGE bejegyzése. Gratulálunk!
Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Kattints ide!

Szólj hozzá

Hozzászólás