A bank kénytelen volt 12 év után CHF- ban kifizetni a deviza kölcsön összegét

A bank kénytelen volt 12 év után CHF- ban kifizetni a deviza kölcsön összegét
loading...

A bank kénytelen volt 12 év után CHF- ban kifizetni a deviza kölcsön összegét


Az alábbi érdekes poszt Horváth Rudolf közösségi oldaláról származik. Azt változtatás nélkül közöljük.

A bank kénytelen volt 12 év után CHF- ban kifizetni a deviza kölcsön összegét!Mint az köztudott, már nem dolgozunk együtt dr. Varga István Károllyal, de volt egy ötletem és mivel szoktunk beszélni, gondoltam vele egyeztetek egy két kritikus részletet.

Istvánnak annyira tetszett az ötlet, meg sem várta, hogy mindent végig gondoljunk. Aki ismeri tudja, hogy ő előbb megy be az ajtón, aztán lenyomja a kilincset, majd megszólal, kopp-kopp.

loading...

A meglepetés ereje hatott, a bank óriásit hibázott és fizetnie kellett, igen a CHF kölcsönt CHF-ban 12 év után. Ez teljesen egyedi eset, ismételhetetlen, nem lehet többször eljátszani, mert tulajdonképpen a forintosítási törvény után nem fizethetne a bank CHF- ban.

Jobban átgondolva én már nem CHF – ot, hanem a CHF- nak megfelelő forintot kértem, viszont még nem tartok ott, hogy teljesítsenek.

A banki riasztó rendszer eltérő bankok között is annyira jól működik, hogy dr. Varga István Károly története után az én ügyem már sokkal lassabban halad, de halad.

A részeredményekről majd beszámolok, ellenben nem ajánlom, hogy bármilyen hasonló próbálkozásba bárki belekezdjen, mert ez az a cirkuszi szám, amit otthon nem szabad kipróbálni, nem is szervezünk rá ügyfeleket.

Természetesen mint jó bűvész nem árulom el a lényeget, de annyit elmondhatok a működéséről, hogy a hibákra és az elkaszált bírósági végzésekre épül. Persze előbb mi találjuk ki, mit utasítson el a bíróság, vagy közjegyző, és mivel az a dolga, hogy elutasítsa, ennek lehetőségét irányítottan bele is építettük beadványainkba, így az már azt az elutasítást tartalmazta amit mi szerettünk volna.

dr. Varga István Károly a saját ügyében nagyot kockáztatott, arra alapozta koncepcióját, hogy a bank fog hibázni, mert a bank rendszere alkalmatlan egy bizonyos beépített hiba kiküszöbölésére. Illetve az volt eddig.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A kockáztatás bejött, igaz a bank feljelentette csalásért, majd ezt követően megkérdezte, hol és hogyan kéri a kifizetést. István készpénzben kérte egy bankfiókban és 12 év után a végre ténylegesen felvett deviza kölcsönével ,több mint 61 ezer CHF el távozott a bankból.

/ A bírósági végzés, ítélet, mind közokirat, és mint közokirat bizonyítja a benne foglalt tartalmat, függetlenül attól, hogy az beadványként elérte-e célját. Tehát bizonyos estekben egy vesztes beadvány bírói indoklásának tartalma, vagy a felek bíróság előtt tett nyilatkozata újra hasznosítható. / Horváth Rudolf AntalGolyó

loading…


Read previous post:
FIGYELEM devizások! Újabb fontos kérdés az EU Bírósága előtt!
FIGYELEM devizások! Újabb fontos kérdés az EU Bírósága előtt!

FIGYELEM devizások! Újabb fontos kérdés az EU Bírósága előtt! ..."A hazai perekben illő lenne ezen előzetes döntéshozatali eljárásra figyelemmel felfüggeszteni...

Gyurcsány azt állítja, hogy Orbán meghibbant!
Gyurcsány azt állítja, hogy Orbán meghibbant!

Gyurcsány azt állítja, hogy Orbán meghibbant! Gyurcsány szerint Orbán meghibbant. Kemény kijelentések ezek! Hamarosan jó világ lesz Magyarországon! Még nyugatról...

Close