Friss hír-Bíró Ica visszakaphatja elárverezett ingatlanjait

Nemzeti Civil Kontroll, devizahitel, Bíró Ica visszakaphatja elárverezett ingatlanjait

A kitaró küzdelem meghozhatja a várt eredményt! Bíró Ica visszakaphatja elárverezett ingatlanjait

Ica tud küzdeni, az már biztos!! "..A végrehajtó visszaélt a hivatali hatalmával, illetve, mivel tudta, hogy a benyújtott levél nem alkalmas joghatás kiváltására, és ezt elhallgatta előlem, tévedésben tartott engem. Ezt pedig nem akarom annyiban hagyni…Még az is lehet, hogy vissza tudom szerezni az elárverezett ingatlanjaimat.."- – újságolta lelkesen a Blikknek Bíró Ica.

Korábban arról számoltunk be, hogy Bíró Icát is kisemmizte a lecsukott végrehajtó, valamint, hogy Hatalmas baki a kilakoltatáson: rossz lakásból rakták ki a végrehajtók Bíró Icát. Ilyen előzmények után most lehet, hogy fordul a kocka!

Az Origo megírta – Bár a Metál Lady az ügyeiben eljáró végrehajtókat jelentette fel, a rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen vizsgálódik hivatali visszaélés és csalás gyanúja miatt. Amennyiben bebizonyosodik, hogy Bíró Icának igaza van, visszakaphatja a lakását és a házát.

– Nemrég váratlan reménysugár csillant fel előttem, mert még az is lehet, hogy vissza tudom szerezni az elárverezett ingatlanjaimat – újságolta lelkesen a Blikknek Bíró Ica. – A végrehajtások kérői úgy kérelmezték az eljárások folytatását, hogy annak a törvény által előírt feltételei nem álltak fenn. Ezt a végrehajtó tudta, ennek ellenére nem utasította el a kérelmet, hanem elrendelte a végrehajtás folytatását.
Mivel ezt tette, visszaélt a hivatali hatalmával, illetve, mivel tudta, hogy a benyújtott levél nem alkalmas joghatás kiváltására, és ezt elhallgatta előlem, tévedésben tartott engem. Ezt pedig nem akarom annyiban hagyni.

A videó után a cikk folytatódik! Korábbi felvételek:A Metál Lady tíz éve vett fel svájci frank alapú hitelt, amelynek a XII. kerületi háza volt a fedezete. Az álmát akarta megvalósítani egészség- és szépségklubjával, ám ő sem számított arra, hogy az árfolyam emelkedése miatt a törlesztőrészlet majdnem a háromszorosára nő. Sokáig erejét megfeszítve fizetett, de hat éve már nem tudja kitermelni a törlesztést. Jogerős ítélet alapján a házából és a lakásából is kilakoltatták rendőri segítséggel 2019 májusában.

A népszerű énekes családi segítséggel új életet kezdett. Most, hogy felmerült a végrehajtói visszaélés gyanúja, a rendőrséghez fordult. A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatali visszaélés és csalás gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben december 1-jén elrendelték a nyomozást.

Ha megállapítják, hogy a végrehajtás és az árverés is jogellenes volt, Bíró Ica tulajdonjogát vissza kell jegyezni, vagyis az árverési vevőnek ki kell költöznie. Ha ezt nem teszi meg, akkor kilakoltatható. Persze, a végrehajtást kérőtől és a végrehajtótól kérheti a neki okozott kár megtérítését. 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM