DR. CSIKÁSZ-„BRÉKING NYÚZ”. MINDIG A BANK NYER?

DR. CSIKÁSZ-„BRÉKING NYÚZ”. MINDIG A BANK NYER?
loading...

DR. CSIKÁSZ-„BRÉKING NYÚZ”. MINDIG A BANK NYER?

[good_old_share]

"Bréking Nyúz": Az elvileg a politikától és mindenkitől független Kúriai a polgári kollégiumának vezetője, Dr, Welmann György útján behódol a Bankszövetség lobbijának.

 

Ez most már tényleg az utolsó cseppek egyike a pohárban, amely a magyar társadalom kisemmizését, adósrabszolgasága fenntartását, a jogállam eltiprását és a bankok érdekeinek messzemenő és kifogás nélküli elfogadását jelenti.Történt, hogy a Kúria egyik tanácsa az OTP ellenében megítélte a teljes érvénytelenséget a kölcsön devizaösszegének meghatározatlansága miatt, ami kihatott a havi törlesztés érvénytelenségére is.

Ez egy friss döntés, ami az adósok érdekét szolgálja, nem mellesleg a jogszabályok helyes értelmezése alapján.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A döntés rövid lényege itt olvasható (azóta már törölték a úria oldaláról ezt a közleményt): http://web.archive.org/web/20151213085557/http://www.lb.hu/hu/sajto/tajekoztato-pfvi211562015-szamu-ugyben-deviza-alapu-kolcsontartozasra-indulo-kozvetlen

Wellmann doktor azon bírók egyike, aki szintén az adósok javát (értsd: minden anyagi javát) akarja, de az adósok nem akarják a javukat adni. Szóval azt az érvrendszert is, ami most ismét mentené az adósokat, a banklobbi nyomására Wellmann bácsiék nullázzák, megtagadják és tilalmazzák. Sőt, még ELNÉZÉST IS KÉRNEK a bankszövetségtől. Hát mi ez kérem szépen?

Gondolom mindenki emlékszik még az árfolyamrésre és az egyoldalú módosításra, mint az adósok aduászaira. Elvették az adósoktól, és megfordították, hogy nehogy jól járjanak.Nos, ez történik megint. Az adós a bankokkal szemben ma Magyarországon nem járhat jól jogerősen.

Hogy miért is írom ezeket? A mellékletben található okirat magáért beszél, ahhoz nem fűzök kommentárt. Értékelje mindenki saját maga. A következő lépés már tényleg az adósok kilakoltatása lesz, mert az új Pp. tervezete valójában nem teszi lehetővé a végrehajtás megszüntetési per indítását a hatályba lépése után azon az alapon, hogy a követelés nem jött létre, vagy nem érvényes.

Ergo: akármilyen rossz és érvénytelen egy követelés, akkor is záradékoljuk, és nem tudod megtámadni már ezen a módon. Hajrá Magyarország, hajrá narancsos bagázs, hajrá bankok, a reformok működnek, mert mindig a bank nyer.

Azt hiszem gyökeres változásokat fog ez hozni az adósok és a magyar társadalom életében, ami fenekestül meg fogja változtatni az eddig relatíve "nyugodt" adósi érdekeket.

Nem szoktam kérni sosem megosztást, de most azt kérem, hogy minél többször osszuk meg, mert ez most már tényleg felháborító! Hátha ez is elér egy ingerküszöböt, ami miatt a társadalom megmozdul és érvényesíti a nép akaratát. – Dr. Csikász Levente.Read previous post:
FONTOS! KO. LESZ A BANKOKNAK?
FONTOS! KO. LESZ A BANKOKNAK?

FONTOS! KO. LESZ A BANKOKNAK? [good_old_share] Viszonylag friss, és fontos információ látott napvilágot egy másodfokú végzéssel is megerősítve.   Nagy...

100000 „DEVIZA”-KÁROSULT! -NA UGYE, HOGY UGYE?
100000 „DEVIZA”-KÁROSULT! -NA UGYE, HOGY UGYE?

100000 „DEVIZA”-KÁROSULT! - 'NA UGYE, HOGY UGYE?' [good_old_share] „DEVIZA”-HITELEK. MIÉRT NINCS MÉG MINDIG MEGOLDÁS?   Tóbiás József: A civilek tartják...

Close