A KILAKOLTATOTTAK TÚLÉSI ESÉLYE FOLYAMATOSAN ÉS DRASZTIKUSAN CSÖKKEN!

A KILAKOLTATOTTAK TÚLÉSI ESÉLYE FOLYAMATOSAN ÉS DRASZTIKUSAN CSÖKKEN!

A KILAKOLTATOTTAK TÚLÉSI ESÉLYE FOLYAMATOSAN ÉS DRASZTIKUSAN CSÖKKEN!

[good_old_share]


EZ MÁR NEM JÁTÉK! ITT EMBEREK ÉLETÉRŐL VAN SZÓ! Olvasd el, nézd meg a videót, oszd meg!

 

Kedves „deviza”-károsultak! Egyes szakértői becslések szerint az idős, beteg kilakoltatottak túlélési esélye a hónapok elteltével drasztikusan és egyre erőteljesebben csökken. Videó alább!

Igen! Ha valaki nem fogta volna fel, szó szerint emberek túlélési esélyéről írunk!Olyan érdekvédők, akik már évek óta próbálják megakadályozni emberek, családok utcára kerülését, azok közül többen is úgy nyilatkoztak, hogy becsléseik szerint az idős, betegeskedő emberek átlagosan kilakoltatásuk után 6-10 hónap elteltével elhaláloznak.

Természetesen vannak kivételek, de ez az átlag.

Kilakoltatás Budapesten. Az idős asszonyt mentő vitte el, fogalma sincs, mi lesz vele. 6 órája lesz összeszedni a cuccait.

EZT TE MINEK HÍVOD?? MILYEN KORMÁNY AZ, AMELY AZÉRT HOZ ÚJABB TÖRVÉNYEKET, HOGY EZT A FOLYAMATOT MÉG INKÁBB SEGÍTSE ÉS HATÉKONNYÁ TEGYE?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM