FIGYELJ! A követeléskezelők trükkjei.

FIGYELJ! A követeléskezelők trükkjei.

FIGYELJ! A követeléskezelők trükkjei.

Kártérítési Ügyvéd- A követeléskezelők trükkjei:


Fizetési meghagyás:A fizetési meghagyásos eljárás lényege, hogy a jogosult egy közjegyző előtt egy követelést kvázi csak "bejelent" a kötelezett ellen, a közjegyző nem vizsgálja, nem is vizsgálhatja a követelés jogosságát, hanem megküldi a fizetési meghagyást a másik félnek.

loading...

Az adósnak ekkor 15 nap áll rendelkezésére, hogy ELLENTMONDÁSSAL éljen a fizetési meghagyással szemben.

Elévült követelés érvényesítése

A követeléskezelők szemében nincs elévült követelés. Gyakran arra hivatkoznak, hogy az elévülés megszakadt, mert felszólítást küldtek. Mivel a közjegyző nem veheti az elévülést hivatalból figyelembe, elévült követelés is jogerőre emelkedhet, és végrehajtható lesz, ha nem jelezzük azt.

Tartozás elismertetése

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mindent megtesznek azért, hogy a tartozást elismertessék. Ennek érdekében részletfizetési megállapodást kötnek vagy telefonon elismertetik a követelést. 

loading...

SOHA NE ISMERJÜK el a tartozást, még telefonban sem, mert azt egy perben fel fogják használni, még akkor is, ha a tartozásról nem is tájékoztatták részletesen az ügyfelet. Kártérítési Ügyvéd.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
73 ÉVES KILAKOLTATÁSA ÉLŐBEN!
73 ÉVES KILAKOLTATÁSA ÉLŐBEN!

73 ÉVES KILAKOLTATÁSA ÉLŐBEN! Budapest fölött, Leányfalun. A multimilliárdos burzsoázia célszemélye: Soós Sándor. Érdemes figyelembe venni, hogy ha elég ember...

Alvó óriásokat ébreszt fel az éghajlatváltozás
Alvó óriásokat ébreszt fel az éghajlatváltozás

Alvó óriásokat ébreszt fel az éghajlatváltozás Alvó óriásokat ébreszt fel az éghajlatváltozás: az óceánok és a jég drámai változásairól számol...

Close