FIGYELJ! A követeléskezelők trükkjei.

FIGYELJ! A követeléskezelők trükkjei.

FIGYELJ! A követeléskezelők trükkjei.

Kártérítési Ügyvéd- A követeléskezelők trükkjei:


Fizetési meghagyás:A fizetési meghagyásos eljárás lényege, hogy a jogosult egy közjegyző előtt egy követelést kvázi csak "bejelent" a kötelezett ellen, a közjegyző nem vizsgálja, nem is vizsgálhatja a követelés jogosságát, hanem megküldi a fizetési meghagyást a másik félnek.

Az adósnak ekkor 15 nap áll rendelkezésére, hogy ELLENTMONDÁSSAL éljen a fizetési meghagyással szemben.

Elévült követelés érvényesítése

A követeléskezelők szemében nincs elévült követelés. Gyakran arra hivatkoznak, hogy az elévülés megszakadt, mert felszólítást küldtek. Mivel a közjegyző nem veheti az elévülést hivatalból figyelembe, elévült követelés is jogerőre emelkedhet, és végrehajtható lesz, ha nem jelezzük azt.

Tartozás elismertetése

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mindent megtesznek azért, hogy a tartozást elismertessék. Ennek érdekében részletfizetési megállapodást kötnek vagy telefonon elismertetik a követelést. 

SOHA NE ISMERJÜK el a tartozást, még telefonban sem, mert azt egy perben fel fogják használni, még akkor is, ha a tartozásról nem is tájékoztatták részletesen az ügyfelet. Kártérítési Ügyvéd.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM