FIGYELEM! ÚJABB BANKI TRÜKKÖK!

FIGYELEM! ÚJABB BANKI TRÜKKÖK!

FIGYELEM! ÚJABB BANKI TRÜKKÖK!  [cn-social-icon]

Az alábbi felhívás a Devizajog Iroda friss bejegyzése. Érdemes az érintetteknek elolvasni és figyelni az abban szereplő figyelmeztetésre.

 

Nagyon-nagyon figyeljetek a MOKK-os levelekre. 
 

A bankok különböző trükköket vetnek be, amihez eszközül használják a MOKK-ot, avagy a fizetési meghagyást.

 

Mivel az elszámolás végéig nem lehet végrehajtani, a közjegyző nem láthatja el végrehajtási záradékkal az okiratot, a jelzálog kölcsönöknél is bevetik a MOKK-ot. Mivel a fizetési meghagyásos eljárás egy nemperes eljárás és az emberek nagy része nem tudja, mi ez, ezért sokszor nem mond ellent, ha jogerőre emelkedik, mehet a végrehajtás.

 

A legújabb fejlemény, hogy a MOKK-os fizetési meghagyás nem tértivevénnyel érkezik, hanem személyesen kézbesítik behajtó által, ráadásul nem MOKK-os borítékban.

Mivel ez emberek már ismerik a MOKK-os borítékot, arra figyelnek. Ha nem ilyenben érkezik és behajtó által, akkor azt hiszik, hogy egy patkány behajtó zaklatta csupán őket és nem veszik komolyan a dokumentumot.

Kérlek, osszátok, hogy senki essen bele a csapdájukba!

 

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM