DEVIZAKÁROSULTAK! A BÍRÓSÁGOK DOLGOZNAK, A PEREK MENNEK

DEVIZAKÁROSULTAK! A BÍRÓSÁGOK DOLGOZNAK, A PEREK MENNEK.

DEVIZAKÁROSULTAK! A BÍRÓSÁGOK DOLGOZNAK, A PEREK MENNEK

Erzsébet Szalagyi Facebook – Sokan meg vannak zavarodva, egy kicsit tegyük tisztába a dolgokat.  [cn-social-icon]

Az elszámolás és a forintosítás után, azaz május 1.-jétől sajnos mind a tőketartozás, mind a havi törlesztőrészlet összege növekedni fog, és ahogyan Dr. Damm Andrea mondta, már azok sem fogják tudni fizetni, akik eddig éppen valahogyan nyögték a havi törlesztőket!

A bank nagyon valószínű, hogy pótfedezet nyújtására, fog felszólítani mindenkit, ahol az ingatlan értéke nem fedezi a módosított forintszerződésben foglalt tőketartozást! Senki nem fog nekik, még egy ingatlant adni, ezért Dr. Damm Andrea szerint is a bankok minden szerződést fel fognak mondani!

Az árverezési kvótarendszert kormányunk megszüntette, az Alkotmánybíróság alkalmatlan a munkájára ezért sok jóra senki nem számíthat.

Mivel a jelzálogszerződések 95 %-a közjegyző által közokiratba vannak foglalva (és a közjegyzőket perelni nem lehet, 2 hete egy és ugyanazon napon 4 közjegyzők elleni keresetet vágott ki az ablakon a Fővárosi Törvényszék) ezek Bírósági eljárás nélkül árverezhetőek.

De mivel a szerződések 100 %-ban semmisek, az alábbi úton meg tudod magad védeni!

1. El kell, hogy indítsd a pered a szerződés semmisségére vonatkozóan, és a devizakockázat tisztességtelenségét kell bizonyítani a Bíróságon.

2. És ahogyan a bank elindítja a végrehajtást, el kell, hogy indítsd a végrehajtás megszüntetésére vonatkozó pert is!

A perek kezdeténél, meg kell, hogy kérd a teljes költségmentességet és meg kell, hogy kérd az illeték-feljegyzési jog iránti kérelmet is. (Az utóbbit biztos, hogy megkapod!)

Így lesz biztonságban a házad, életed!

Korábbi felvétel. A cikk a videó után folytatódik!

Kiegészítés:

Kedveseim!

Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ne tudósítson valótlan dolgokat. Senki nincs lemaradva semmiről, a bíróságok dolgoznak, a perek mennek! Milyen bizonyíték kell még, hogy higgyetek nekem, és ne maradjon senki ebben a trutyiban. KIVÉGEZNEK BENNÜNKET! Erzsébet Szalagyi.

Meg kell értenie mindenkinek, hogy nem csak a bankvilágnak, hanem az általa irányított politikai törvényalkotóknak is az alapvető érdeke az időhúzás, a terelés, és ezek segítségével az átvert károsultak kifárasztása. Úgy gondolják, hogy a károsultak belefáradnak, így pedig képtelenek az összefogásra, vagy akár önállóan, az érdekeik törvény szerinti érvényesítésére. Te feladod?

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM