DEVIZAKÁROSULTAK! A BÍRÓSÁGOK DOLGOZNAK, A PEREK MENNEK

DEVIZAKÁROSULTAK! A BÍRÓSÁGOK DOLGOZNAK, A PEREK MENNEK.

DEVIZAKÁROSULTAK! A BÍRÓSÁGOK DOLGOZNAK, A PEREK MENNEK

Erzsébet Szalagyi Facebook – Sokan meg vannak zavarodva, egy kicsit tegyük tisztába a dolgokat.  [cn-social-icon]

Az elszámolás és a forintosítás után, azaz május 1.-jétől sajnos mind a tőketartozás, mind a havi törlesztőrészlet összege növekedni fog, és ahogyan Dr. Damm Andrea mondta, már azok sem fogják tudni fizetni, akik eddig éppen valahogyan nyögték a havi törlesztőket!

A bank nagyon valószínű, hogy pótfedezet nyújtására, fog felszólítani mindenkit, ahol az ingatlan értéke nem fedezi a módosított forintszerződésben foglalt tőketartozást! Senki nem fog nekik, még egy ingatlant adni, ezért Dr. Damm Andrea szerint is a bankok minden szerződést fel fognak mondani!

loading...

Az árverezési kvótarendszert kormányunk megszüntette, az Alkotmánybíróság alkalmatlan a munkájára ezért sok jóra senki nem számíthat.

Mivel a jelzálogszerződések 95 %-a közjegyző által közokiratba vannak foglalva (és a közjegyzőket perelni nem lehet, 2 hete egy és ugyanazon napon 4 közjegyzők elleni keresetet vágott ki az ablakon a Fővárosi Törvényszék) ezek Bírósági eljárás nélkül árverezhetőek.

De mivel a szerződések 100 %-ban semmisek, az alábbi úton meg tudod magad védeni!

1. El kell, hogy indítsd a pered a szerződés semmisségére vonatkozóan, és a devizakockázat tisztességtelenségét kell bizonyítani a Bíróságon.

2. És ahogyan a bank elindítja a végrehajtást, el kell, hogy indítsd a végrehajtás megszüntetésére vonatkozó pert is!

loading...

A perek kezdeténél, meg kell, hogy kérd a teljes költségmentességet és meg kell, hogy kérd az illeték-feljegyzési jog iránti kérelmet is. (Az utóbbit biztos, hogy megkapod!)

Így lesz biztonságban a házad, életed!

Korábbi felvétel. A cikk a videó után folytatódik!

Kiegészítés:

Kedveseim!

Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ne tudósítson valótlan dolgokat. Senki nincs lemaradva semmiről, a bíróságok dolgoznak, a perek mennek! Milyen bizonyíték kell még, hogy higgyetek nekem, és ne maradjon senki ebben a trutyiban. KIVÉGEZNEK BENNÜNKET! Erzsébet Szalagyi.

Meg kell értenie mindenkinek, hogy nem csak a bankvilágnak, hanem az általa irányított politikai törvényalkotóknak is az alapvető érdeke az időhúzás, a terelés, és ezek segítségével az átvert károsultak kifárasztása. Úgy gondolják, hogy a károsultak belefáradnak, így pedig képtelenek az összefogásra, vagy akár önállóan, az érdekeik törvény szerinti érvényesítésére. Te feladod?

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FIGYELEM! ÚJABB BANKI TRÜKKÖK!
FIGYELEM! ÚJABB BANKI TRÜKKÖK!

FIGYELEM! ÚJABB BANKI TRÜKKÖK!  [cn-social-icon] Az alábbi felhívás a Devizajog Iroda friss bejegyzése. Érdemes az érintetteknek elolvasni és figyelni az...

AUTÓHITELEK - ELSZÁMOLÁS.
AUTÓHITELEK – ELSZÁMOLÁS

AUTÓHITELEK - ELSZÁMOLÁS Mit kell tudnunk az autóhitel-elszámolással kapcsolatban? A forintosítást kivéve nagyon hasonló az elszámolás folyamata, mint a lakáshiteleseknél...

Close