FIGYELEM! MUNKÁNK CÉLBA ÉRT!

FIGYELEM! MUNKÁNK CÉLBA ÉRT!

FIGYELEM! MUNKÁNK CÉLBA ÉRT!

Gulya Tibor felhívását alább közöljük:

 

FIGYELEM! Minden ügyfelünket tájékoztatni kívánom arról, hogy munkánk célba ért.

[cn-social-icon]

Rengeteg rosszindulatú megjegyzést és lejárató üzenettel bombázzák cégünket különböző oldalak azért, hogy az emberek bizalma megrendüljön, de ez engem soha nem foglalkoztatott, mert mindig lesznek olyanok, akik arra törekednek, hogy ezt a hazug állapotot megpróbálják bármi áron fenn tartani.

loading...Ezért a szkeptikusoknak jelezni kívánom, hogy sikerrel zárult a próbaperünk. A próba per ellentétben a neten keringő nyertes perekkel nem arra irányult, hogy évekig tartó persorozattal megpróbáljuk bebizonyítani, hogy a szerződések semmisek, ahogy azt sok cég teszi, hanem arra, hogy miután sikeresen gyakoroltuk az elállás jogát és ez által a szerződés annak megkötésének időpontjára visszamenőleges hatállyal felbontásra került és így megszűnik.

A perben már csak megállapítást kértünk a bíróságtól arra, hogy a bank nem jogosult a jelzálogjog fenntartására. Ellentétben a semmiségi perekkel ahol egyetlen társaság sem volt képes arra, hogy a jelzálogjogot töröltesse.

A mi munkánk végig erre a tényre alapult és nem látszatintézkedésekre, hiszen azzal, hogy el tudjuk érni a jelzálogjog törlését az ingatlanokról mind összesen 21 000 forint perköltség mellett addig a semmisségi perek illetéke a felvett hitel 6%-át teszi ki, akkor joggal tehetem fel a kérdést, hogy ki is az, aki valóban érdemi intézkedéseket tesz.

Évekig tartó per ideje alatt az ügyfélnek ugyan úgy fizetnie kell a részleteket, amíg mi a munkánkkal már az első pillanattól kezdve elérjük, hogy az ügyfélnek nem kell a hazugságra épülő havi törlesztést a per alatt fizetni, tekintve hogy maximum 10 nap alatt érjük el azt, amit a semmiségi perek esetén évek alatt érnek el mások.

A semmiségi perek vonatkozásában azonban arról egyetlen társaság sem teszi közzé azt a nagyszerű tényt, hogy a semmiségi per akár sikerrel akár kudarccal zárul, a jelzálogjoga a banknak az ingatlanon marad és a kötelezettség továbbra is fent áll az adós számára.

loading...

Így nem ad teljes megoldást a problémára, hiszen amíg a jelzálogjog a bank részéről fent áll, mint ahogy a közjegyzői okirat is kifejti joghatását, addig önmagában a semmisség megállapítása nem teszi helyre a dolgokat, csak részeredményt teremt.

Ugyanis a semmisség okán a banknak a követelése épp a közjegyzői okiratba foglalt tartozást elismerő nyilatkozat alapján még fent áll, ami semmisség esetén előtérbe kerül és a bank bármikor jogosult a tartozást elismerő nyilatkozatban rögzített összeg követelésére végrehajtási záradékot kérni.

Hu de jó akkor ez a semmisség, gyerünk, csináljuk. Hát én biztos nem fogom ezt tenni, mert ez esetben erkölcsi sikert lehet aratni, de a végeredmény a lényeg, ami az adós anyagi kudarcát jelenti.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ha valaki ezt akarja, nem tudom megállítani. De mi is a mi munkánk lényege és miért is írom ezt a levelet? Én az elállás jogát gyakorolva a szerződést per nélkül szüntetem meg visszamenőleges hatállyal.

A megszűnés okán a bank nem jogosult a jelzálogjogot fenntartani, és mivel elértem a munkámmal, hogy a közjegyzőt kizárjuk az eljárásból és a közjegyzői okiratba foglalt tartozást elismerő nyilatkozatot a közjegyző nem tudja záradékkal ellátni, nincs közvetlen végrehajtási joga a banknak. Így nem csak erkölcsi, hanem anyagi sikert is aratunk, mely munkát követően már csak azért kell megállapítási keresetet előterjeszteni a bíróságra, hogy a bíróság állapítsa meg, hogy a bank nem jogosult a jelzálogjog fenntartására és ezért azt törölje a bíróság és ennek tűrésére kötelezze a bankot.Joggal tehetem fel a kérdést, hogy akkor melyik eljárási forma is a hatékonyabb. A semmiségi per vagy az elállás? Ezért jelezni szeretném minden ügyfelünknek, hogy elkészült a jelzálogjog törlésére vonatkozó megállapítási kereset, amit időpont egyeztetés mellett ügyvédeink készítenek el az önök számára. Kérem, vegyék fel a kapcsolatot az ügyintézőjükkel az időpont egyeztetés vonatkozásába, hogy a bíróságra mielőbb bekerüljön a peranyag és még karácsony előtt dönthessenek a jelzálogjog törléséről.

Én nem látszatintézkedéseknek vagyok a híve, hanem a hatékony és valós eredményt teremtő intézkedésnek, ezért majd lássuk, hogy a szkeptikusok erre mit fognak mondani, mert hát mindig lesz kifogás, ha csak látszat, akkor is.

Ha előtte a tény, hogy törölve lett a zálogjog, akkor biztos jön a kijelentés, hogy mi van a követeléssel, amit a bank állít, de ügyfeleink tudják erre a választ, ezért ezt nem fogom most részletezni. Számomra csak az a fontos, hogy a jelzálogjogot töröljük, mert ha ez bekövetkezik, az igazolja a tényt, hogy a leghatásosabb módszer a bankokkal szemben csak elállás, és a jelzálogjog törlésével igazolom mindenki számára, hogy az elállás valóban képes joghatás kiváltására, ellentétben a nagyokos megjegyzésekkel.

Köszönöm, hogy időt szakítottak levelem elolvasására és köszönöm a belém fektetett bizalmukat. Tisztelettel Gulya Tibor. Várom az értelmes és nem a tudálékos észrevételeket és kérem, osszák meg másokkal is a tényt, hogy mindenkihez eljuthasson a tény, mely szerint valóban létezik hatékony megoldás a bankokkal szemben.

FIGYELEM! FONTOS! Szerkesztőségünk nem ismeri, és nem látta a Gulya Tibor, és Cége által elért eredmények hivatalos végzéseit, így azt sem tudjuk, hogy mikor és hol, illetve milyen pénzintézettel szemben, illetve milyen körülmények között került sor a szerző által bemutatott tárgyalásra, melynek –az „adósok” számára pozitív eredményeit bemutatja a cégvezető! [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELEK" - SEMMISSÉGI DÖMPING JÖHET.
“DEVIZAHITELEK” – SEMMISSÉGI DÖMPING JÖHET

"DEVIZAHITELEK" - SEMMISSÉGI DÖMPING JÖHET [cn-social-icon] Összesen hatvan perben jöhet szóba, hogy a felülvizsgálat után a legfőbb bírói fórum a...

DR. BIHARI KRISZTINA - "DEVIZAHITELES" TÖRTÉNET.
DR. BIHARI KRISZTINA – “DEVIZAHITELES” TÖRTÉNET

DR. BIHARI KRISZTINA - "DEVIZAHITELES" TÖRTÉNET [cn-social-icon] Korábbi cikkünkben írtunk egy történetről, melynek ez a címe: HALOTT FIUK HITELE MIATT...

Close