FELVÁLLALOM A BANKOK KICSINÁLÁSÁT!

FELVÁLLALOM A BANKOK KICSINÁLÁSÁT!

FELVÁLLALOM A BANKOK KICSINÁLÁSÁT!

[good_old_share]


"Ha Önök közül sokan megkeresnek, akkor felvállalom a bankok kicsinálását!!! Ki akarja?" – Vezér-Szörényi László . (Deutsche Bank és a Commerce Bank volt tanácsadója, valamint a német kormány bankjának tanácsadója.)

 

FIGYELEM! Fontos kérdések az oldal alján!
NAGY MAGYAR ZÜLLÖTTSÉG

loading...

Vezér-Szörényi László  – Hornyák Mónikától idéznék:

Ahogy èn ismerem a Vezèr úrat jobban átlátja a pènzügyi, banki rendszert, mint mi. Anno nagyon jól elmagyarázta hogyan is működik az egèsz rendszer ès neki pont nincs èrdekeltsège becsapni senkit. Tisztessèges, becsületes szakember aki segìteni akar, nem ártani. (egyik hozzászólás a "Devizahitelek – avagy a lóvá tett ország" jegyzetemhez)

Hát igen, idáig süllyedt a nagy magyar valóság. Nekem kell bizonygatnom, hogy senkit sem akarok megvágni, becsapni, ha önzetlenül fel akarom karolni kifosztott tömegek megsegítését tudásommal, munkámmal. (Lásd Csanády Lili kommentjeit előző jegyzetemben.) Mondhatnám mindenki magából indul ki, de itt nem egyedi esetről van szó. Ez országos jelenség, ugyanis az önzetlenség annyira ritka eset ebben az országban, hogy rögtön gyanússá válik sokak szemében.

Megértem miért. Ezt a népet annyiszor kifosztották, megtaposták, tönkre tették, mentálisan annyira rossz állapotban van, hogy nem csoda, ha az emberek már a jót tartják felfoghatatlannak és a rossz vált normálissá.

"Tudod fiam, ebben az országban nem csak az antilop, hanem mindenki!" mondta mosolyogva édesapám, amikor gyermekként naivan megkérdeztem, hogy miért ilyen szegény a mi országunk.

loading...
loading…


Igen, sajnos ez az ország annyira lezüllött az elmúlt századokban, hogy újabb századok kellenek, mire fel tudja emelni a fejét.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Pedig létezik olyan, hogy becsület, önzetlenség, odaadás, összefogás anélkül, hogy valaki rögtön a másik kárára történő harácsolásra gondolna. Legalábbis az én számomra igen. Csanády Lili számára sajnos nem.

Egyik kommentemben feltettem a kérdést "Ha Önök közül sokan megkeresnek, akkor felvállalom a bankok kicsinálását!!! Ki akarja?" (Pedig nekem nem érdekem)

Eddig alig páran jelentkeztek. Ennyi a sok százezerből. Hogy mondjam…. hát elég gyenge a felhozatal.

HA AZT AKARJÁK, HOGY NE FOSSZÁK KI ÖNÖKET, AKKOR FOGJANAK/FOGJUNK ÖSSZE!!! EGYMÁSSAL!!! – Vezér-Szörényi László.

NCK: Szerinted a megfelelő szellemi tőke, és a károsultak összefogása esetén ez kivitelezhető lenne? Szeretnéd, hogy az NCK segítse ezt a törekvést? Mondd el a véleményed!
FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
CSALÁSSOROZAT, MEGTÉVESZTÉS, MANIPULÁCIÓ. DEVIZAHITELEK - AVAGY A LÓVÁ TETT ORSZÁG.
CSALÁSSOROZAT, MEGTÉVESZTÉS, MANIPULÁCIÓ. DEVIZAHITELEK – AVAGY A LÓVÁ TETT ORSZÁG.

CSALÁSSOROZAT, MEGTÉVESZTÉS, MANIPULÁCIÓ. DEVIZAHITELEK - AVAGY A LÓVÁ TETT ORSZÁG. [good_old_share] A “lóvá tesz” szólás eredete a boszorkányokkal kapcsolatos hiedelmekben...

ÜZENET-MERT NEM VAGYUNK BALEKOK!
ÜZENET-MERT NEM VAGYUNK BALEKOK!

ÜZENET-MERT NEM VAGYUNK BALEKOK! [good_old_share] A Koppány csoport üzenete a Kossuth téri sátras tüntetés „deviza”-károsultak általi érdektelensége után:   TISZTELT...

Close