FELJELENTÉS A BANK ELLEN:TÉVEDÉSBE EJTÉS, TÉVEDÉSBEN TARTÁS!

FELJELENTÉS A BANK ELLEN:TÉVEDÉSBE EJTÉS, TÉVEDÉSBEN TARTÁS!

FELJELENTÉS A BANK ELLEN:TÉVEDÉSBE EJTÉS, TÉVEDÉSBEN TARTÁS!

[good_old_share]


loading...

A devizahitelekkel kapcsolatban valami változott? Pozitív irányba?

 
Úgy tűnik, hogy egyre több nagyobb hírforrás is kezd felfigyelni azokra a banki trükkökre, melyeket a hazánkban működő, külföldi tulajdonosi körrel rendelkező pénzintézetek alkalmaztak éveken keresztül a devizahitelnek gúnyolt „pénzügyi termék” áldozatainál.

 

Az áldozatok az átvert Magyar „deviza”-hitelesek.

Nem elég, hogy a hazai bankok a korábbi devizahitelek esetében összességében 734 milliárd forintot vontak el tisztességtelenül a Magyar lakosságtól, most újabb banki trükkökre derült fény, melyek esetében már meg is tette a feljelentést Vezér-Szörényi László a német kormány bankjának volt tanácsadója, Banki informatikus, pénzügyi rendszermérnök.

Téged is átvert a bankod? Országos csalásról rántja le a leplet a banki szakember –erről számolt be a Femina.

Feljelentést is tett.

 

Csalással vádolja a bankokat Vezér-Szörényi László.

loading...
A devizaalapú hitelezés folyamán nemcsak jogi, hanem számszaki hibák sorozatát követték el a kereskedelmi bankok a banki szakértő szerint. Állítólag több mint egymillió szerződés lehet aggályos. Vezér-Szörényi László nemzetközi banki szakember véleménye szerint 2010-ig több magyar bank is csalt a devizahiteles szerződésekkel.

Egyes kereskedelmi pénzintézetek állítólag nemcsak jogi, hanem számszaki hibák sorozatát követték el, ami több mint egymillió hazai szerződést érint. A szakértő erre akkor jött rá, amikor a hozzá forduló károsultak banki elszámolását áttanulmányozta.

Hogy milyen trükköket alkalmaztak a bankok, és a feljelentést mi alapján tette meg Vezér-Szörényi László? Megtudhatod, ha IDE KATTINTVA elolvasod korábbi cikkünket!

Állítása szerint a devizaalapú hitel spekulációs elemeket tartalmaz, amelynek következtében kifizethetetlenné vált a tartozás.- Dr. Radnai Miklós jogásszal konzultálva megállapítottuk, hogy ez számszakilag is bizonyítható, tehát megvalósítja a csalás Büntető Törvénykönyv szerinti tényállását.

A konstrukciót értékesítő kereskedelmi bankok az ügyfeleiket szándékosan tévedésbe ejtették és tévedésben tartották anyagi haszonszerzés céljából.

loading…


A csalást rendkívül trükkösen, minden szerződésben másképp és máshova bújtatták el – mondta Vezér-Szörényi László, aki az érintetteknek azt javasolja, hogy forduljanak banki szakértőhöz, aki véleményezheti a szerződésüket.

Vezér-Szörényi szerint a károsultaknak összefogva kell majd pert indítania a pénzintézetek ellen, ő már meg is tette az első lépést: néhány nappal ezelőtt feljelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányság ötödik kerületi rendőrkapitányságán csalásért az egyik bank ellen.

Ha érdekelnek az üggyel kapcsolatos későbbi fejlemények, akkor kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÚJABB DÖNTÉS ELŐTT ÁLLNAK A "DEVIZAHITELESEK".
ÚJABB DÖNTÉS ELŐTT ÁLLNAK A “DEVIZAHITELESEK”.

ÚJABB DÖNTÉS ELŐTT ÁLLNAK A "DEVIZAHITELESEK". [good_old_share] Újabb értesítést kapnak a devizahitelesek: dönteniük kell - számolt be a Pénzcentrum.  ...

EZ A SZERZŐDÉS IS ÉRVÉNYTELEN! A PER NEM BANKFÜGGŐ!
EZ A SZERZŐDÉS IS ÉRVÉNYTELEN! A PER NEM BANKFÜGGŐ!

EZ A SZERZŐDÉS IS ÉRVÉNYTELEN! A PER NEM BANKFÜGGŐ! [good_old_share] Újabb nyertes per !!! (közzétéve 2017.05.23)   A Törvényszék közbenső...

Close