LEHETSÉGES KIÚT A “DEVIZA”-HITELBŐL.

LEHETSÉGES KIÚT A "DEVIZA"-HITELBŐL.

LEHETSÉGES KIÚT A "DEVIZA"-HITELBŐL.

[good_old_share]


FIX TV | Bank(ó) – Lehetséges kiút a devizahitelekből | 2017.05.26. Videó alább!

Egy nézői vélemény: Az a lényeg, hogy nagyon csúnyán becsaptak több százezer családot, ami már kiderült és még mindig nem történik érdemben SEMMI!

 
Rég börtönben volna azoknak a helye, akik ebben érdemben részt vettek! E helyett a mai napig megy a szekér és a családok tönkre tétele, családok kilakoltatása!

A mostani kormány legalább annyira becsapta a polgárokat a ""forintosítással"", mint akik bevezették ezt az előre kitervelt csalás sorozatot! Ez már lehet a haza árulás kategóriába sorolni! Bűncselekmények sorozata ez az egész, amit elkövettek!

NCK megjegyzés: Az, hogy nem történik semmi, nem teljesen igaz. A civil károsultak, az érdekvédő szervezetek, illetve a szintén civil pénzügyi és jogi szakértők folyamatosan tárják fel, számításokkal igazolják, és dokumentálják a banki visszaéléseket.

Természetesen a visszaélések feltárása mellett értesítik a parlamenti pártokat (a jogalkotókat) és ez mellett számtalan rendőrségi, ügyészségi feljelentés is született már a bankok ellen a civilek részéről.

A teljesség igénye nélkül, csak az utóbbi napokban, hetekben történt eseményekből: Vezér-Szörényi László Rendőrségi feljelentést tett a bank ellen IDE KATTINTVA olvashatod.

A dr. Kriston által vezetett érdekvédő szervezet az ENSZ Biztonsági Tanácsához fordult „deviza”-hitel ügyben IDE KATTINTVA olvashatod.

Szintén Vezér-Szörényi László tárta fel, hogy a bankok olyan pénzeket követelnek, melyeket soha nem folyósítottak. IDE KATTINTVA olvashatod.

De vannak győztes perek is, ahol a szerződés semmisségét mondta ki a bíróság IDE KATTINTVA olvashatod. (a felsorolás nem teljes)

Foglaljuk össze: Tehát a civilek folyamatosan küzdenek, harcolnak az alapvető jogaikért, és mindent megtesznek azért, hogy bizonyítsák igazukat. Természetesen a szükséges bizonyítékok is a rendelkezésükre állnak. A bankoktól pedig ne is várjuk, hogy önként és „dalolva” visszaadják azt, amit éveken keresztül jogtalanul elvettek a Magyar emberektől.

Akkor hol a hiba?? Kik állíthatnák meg a banki kifosztást? Szerinted?? Kik miatt "nem történik semmi"?

loading…


Segítünk egy picit, bár tudjuk, hogy pontosan tisztában vagy vele. A Te általad is parlamentbe juttatott pártok azok, akik minden lehetséges eszközzel védik, segítik a bankokat, veled, átvert Magyar szavazóval szemben.

Te is tudod, de valamilyen rejtélyes oknál fogva rettegsz ezt kimondani. Félsz a parlamenti pártoktól, rettegsz a politikusoktól ezért aztán nem is osztod a cikkeket, nem véleményezed azokat, nehogy meglássák az ismerőseid. Nem veszel részt a „devizás” összefogásban, hanem inkább elmész a következő választásra is, viszed a családot, hogy kedvenc bankcsicska pártod még több szavazatot kaphassa, és ismét rászavazol arra a pártra, amelyik a te véredet szívja, és abból táplálja saját magát, és a bankokat.

Ezt te is tudod. Már hét éve! És évek óta mondogatod, hogy nem történik semmi. Hát, kedves barátom, rossz hírünk van! Így nem is fog!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Sokan jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM